Hotel de la Poste, Brussel
Impact foodconcepten op winkelgebieden
Het afgelopen decennium is de wereldwijde Food & Beverage-markt flink gegroeid. Dit resulteert in duizenden extra verkooppunten in Belgische winkelgebieden. Waar liggen de opportuniteiten?
In 1 namiddag kijken we naar de impact van foodretail op winkelgebieden. Onder leiding van moderator Guy Rietens, Cushman & Wakefield, hoort u de actuele en toekomstige ontwikkelingen in de F&B-sector.
Laat u inspireren door nationale én internationale projecten, zoals City 2, Quartier Bleu, Brussels Food Market, Gare Maritime en onder meer formuleflitsen van KFC; Carrefour Café en Joe & The Juice!
Tot ziens op 16 oktober!
Wendy-Kristy Hoogerbrugge
Organisator
Wendy-Kristy Hoogerbrugge
Organisator
Met wie kunt u netwerken?
Tijdens dit event kunt u netwerken met ruim 80 F&B- en winkelvastgoedprofessionals zoals: retailers en expansiemanagers, investeerders, eigenaars, ontwikkelaars, beleidsmedewerkers overheden, architecten, financiers, winkelcentrummanagers, beheerders, stedenbouwkundigen, planologen, aannemers, makelaars en adviseurs.
UW TOPSPREKERS
- Ward Van Gorp, Extensa Group
- Rik Dehollogne, Stad Hasselt
- Steven Boel, Carrefour
- Rasmus Andersen, Joe & The Juice
- Jan Boots, bestuurder CityD
- Dominic Bouvet, Cushman & Wakefield
- Sebastiaan Van de Voorde, Group Haelterman
- Mathé Heeren, Benelux Food Group
- Sam Perneel, AG Real Estate
- Philippe Onclin, Chateaux Real Estate
- Jan Peeters, Benelux Food Group
- Uw moderator: Guy Rietens, Cushman & Wakefield