Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / Horeca

Scheidingswanden

Scheidingswanden

De scheidingswanden / kuchschermen van karton zijn licht van gewicht en makkelijk in elkaar te zetten. Voor een veilig gevoel richting uw klant of collega. De wand is ook nog eens herbruikbaar als presentatie wand voor beurzen of evenementen. Er is keuze uit vier verschillende modellen (standaard vloermodel, het verlaagde (horeca) vloermodel, de brandvertragende Beelite versie, de Bureau/Balie scheidingswand, de Balie scheidingswand Deluxe en het Balievenster hangmodel) in 10 verschillende designs. Tevens kunnen het vloermodel en de Beelite versie voorzien worden van een logo. Het karton is niet waterbestendig, maar kan wel voorzichtig met een licht vochtige doek afgenomen worden.

Vanaf heden leverbaar bij het vloermodel:
Speciale wandverhoger voor de Belgische horeca, vanwege 180 cm verplichting vanuit de Veiligheidsraad. Maak uw keuze via het dropdown menu.

Deze wanden zijn te bestellen zijn via: webshop.gbg.nl

Met de scheidingswanden/kuchschermen van karton zorg je voor een veilig gevoel richting je klant ook als gepaste afstand mogelijk is.
Betaalbare oplossing (€29,95)
Eigen bedrijfslogo
Licht van gewicht
Makkelijk in elkaar te zetten
Herbruikbaar
Nu ook 180cm hoog, volgens de Belgische richtlijnen

Onopvallend in je eigen interieur.

Wens je meer info of contact? Bezoek dan GBG op onze Online Horeca Beurs.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>