Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / Dranken

Gobsmack Craft Beer Import

Gobsmack Craft Beer Import

Gobsmack is een Belgische importeur en verdeler van een aantal van de meest opzienbarende bieren die je je kan voorstellen.

In de internationale craft bier wereld vind je een aantal prachtige bieren die hun plaats verdienen tussen het beste van de Belgische brouwers. Op dit moment bieden we Mikkeller, To Øl, The Flying Dutchman en WarPigs aan – brouwers die hoog aangeschreven staan bij de internationale bierliefhebbers.

Wij leveren aan drankenhandels, cafés en restaurants en je kan ons ook vinden op een aantal bier en food evenementen. Wij onderscheiden ons door advies op maat, maandelijkse nieuwigheden, een uitstekende service, en een snelle levering.

De bezieler!

“For a quart of ale
is a dish for a king”

Shakespeare

Kristof Tack
is gek op bier en spirits
Afgestudeerd als Industrieel Ingenieur in de Biochemie en spendeerde een stuk van zijn carriere in microbiologie labo’s. Het was pas later dat hij een passie voor smaak en aroma ontdekte, eerst in whisky en later in bier. Zette zijn eerste stappen in de bierhandel bij The Whiskyman. Nu de gob in Gobsmack.

The Flying Dutchman
Mikkeller
Mikkeller Spirits
Poppels
To Øl
Warpigs

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>