Voor de 31ste keer gaat VLAM op zoek naar het lekkerste en origineelste gerecht met de ‘Vis van het Jaar’, de wijting. Wie blaast een gerenommeerde jury van de sokken met een gerecht met wijting en wint de titel van Viskok van het Jaar 2020? Ontdek het tijdens de spannende finale op Horeca Expo! De […]
Kazen van bij ons zijn heerlijke, lokale producten die niet mogen ontbreken op je menukaart. Ze winnen namelijk steeds meer aan belang bij je klant én je kan er culinair heel wat kanten mee uit. VLAM daagt daarom Jan Audenaert van sterrenrestaurant D’Oude Pastorie uit om ermee aan de slag te gaan, onder leiding van Sabine Goethals. […]
Slim omgaan met je grondstoffen. Dat betekent minder foodcost en meteen ook minder food waste. Goed voor je kassa én voor het milieu. VLAM daagt daarom vier chefs van Jong Keukengeweld uit om meer te doen met varkensvlees. Want het is net door af te wijken van het bekende dat je jouw kunsten als chef kan etaleren aan je klanten. Jong Keukengeweld Francesca […]