ONTDEK @ HORECA EXPO – Finale Viskok van het jaar 2020

Horeca Expo Flanders Expo, Maaltekouter 1, Gent, Oost-Vlaanderen, België

Voor de 31ste keer gaat VLAM op zoek naar het lekkerste en origineelste gerecht met de ‘Vis van het Jaar’, de wijting. Wie blaast een gerenommeerde jury van de sokken met een gerecht met wijting en wint de titel van Viskok van het Jaar 2020? Ontdek het tijdens de spannende finale op Horeca Expo! De […]

ONTDEK @ HORECA EXPO: Kazen van bij ons, een must op jouw menukaart

Horeca Expo Flanders Expo, Maaltekouter 1, Gent, Oost-Vlaanderen, België

Kazen van bij ons zijn heerlijke, lokale producten die niet mogen ontbreken op je menukaart. Ze winnen namelijk steeds meer aan belang bij je klant én je kan er culinair heel wat kanten mee uit. VLAM daagt daarom Jan Audenaert van sterrenrestaurant D’Oude Pastorie uit om ermee aan de slag te gaan, onder leiding van Sabine Goethals. […]

ONTDEK @ HORECA EXPO: No food waste battle met Jong Keukengeweld

Horeca Expo Flanders Expo, Maaltekouter 1, Gent, Oost-Vlaanderen, België

Slim omgaan met je grondstoffen. Dat betekent minder foodcost en meteen ook minder food waste. Goed voor je kassa én voor het milieu. VLAM daagt daarom vier chefs van Jong Keukengeweld uit om meer te doen met varkensvlees. Want het is net door af te wijken van het bekende dat je jouw kunsten als chef kan etaleren aan je klanten. Jong Keukengeweld Francesca […]

Exclusief inspiratie-event met Kazen van bij ons

Spéciale Belge Taproom Regine Beerplein 1, Antwerpen, Antwerpen, België

Op maandag 25 november nodigt VLAM jou en je team uit op een prachtige locatie om jullie te inspireren met de heerlijke kazen van bij ons. VLAM trakteert jullie deze dag op een verrassende ontdekkingsreis in de wereld van onze Belgische kazen: Kaasaffineur Frederic Van Tricht presenteert jullie het uiteenlopende smakenpallet van Belgische kazen, chef Jan Audenaert […]