Custom Text
Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

maart 2019

Voorselectie ‘Mijn Favoriete Horecazaak 2019 | #eten

maart 14 @ 12:00 - maart 31 @ 12:00
Mijn Favoriete Horecazaak #eten

Ook in 2019 gaat Horeca België na het grote succes van 2018 op zoek naar de favoriete horecazaak van alle bourgondische levensgenieters. Omdat horeca een sterk gediversifieerde sector is, zal in 2019 per deelsector een award uitgereikt worden: #drinken, #eten, #feesten, #nachtleven en #overnachten. Voorselectie #eten Tijdens de voorselectie #eten kan iedereen met een account op Facebook zijn/haar favoriete restaurant, brasserie, bistro of een andere zaak toegankelijk voor het groot publiek die hoofdzakelijk eten serveert tot finalist stemmen tussen 14…

Meer weten »

Week van de Wereldkeuken

maart 21 @ 00:00 - maart 27 @ 00:00
HB campagne Wereldkeuken add

Tijdens de Week van de Wereldkeuken besteden we dit jaar aandacht aan de Griekse keuken. Eten neemt bij de Grieken een belangrijke plaats in. Vaak gebruiken Grieken twee warme maaltijden op een dag, thuis of in een taverna. En bij voorkeur met grote gezelschappen. Grieken houden van gezelligheid. En dat koken en samen eten mensen dichter bij elkaar brengen, weten we ondertussen van Mariane, de madre van de Vlaamse Horeca. Naar aanleiding van deze smakelijke week deelt ze hier recepten…

Meer weten »

april 2019

Week van de Visrestaurants

april 1 @ 12:00 - april 7 @ 12:00
HB campagne visrestaurants add

Gedurende de Week van de Visrestaurants worden van 1 tot 7 april de visrestaurants en culinaire visbereidingen in de kijker gezet. En via een Social Media Winactie maakt u als bourgondische levensgenieter kans op een menu in een van de deelnemende visrestaurants. Als uitbater van een visrestaurant meedoen met de campagne? Klik hier.

Meer weten »

Opening aspergeseizoen

april 8 @ 12:00 - april 14 @ 23:00
Horeca België campagne aspergeseizoen

Gedurende de 'Opening van het Aspergeseizoen' worden van 7 tot 14 april de asperges in de kijker gezet. En via een Social Media Winactie maakt u als bourgondische levensgenieter kans op een leuke attentie om optimaal te genieten van asperges en voorstellen die horecazaken aanbieden tijdens het aspergeseizoen? Als uitbater van een horecazaak je zaak in de kijker zetten tijdens de opening van het aspergeseizoen? Klik hier.

Meer weten »

Week van de Brusselse en Brabantse Horeca

april 15 @ 08:00 - april 21 @ 23:30
Horeca België Brussel Brabant

Gedurende de Week van de Brusselse en Brabantse Horeca van 15 tot 21 april 2019 zet Horeca België de Brusselse en Brabantse horecazaken en specialiteiten in de kijker. En via een Social Media Winactie maakt u als bourgondische levensgenieter kans op een menu in een van de deelnemende horecazaken. Heeft u een Brusselse of Brabantse horecazaak en/of streekspecialiteit die u in deze campagne wenst te promoten? Dan kan u nu inschrijven. Klik hier.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Horeca België is het platform voor horeca-uitbaters, horecaleveranciers, horecamedewerkers, en voor iedereen die de horeca een warm hart toedraagt.

REGISTREER JE GRATIS

voor 31 maart 2019 en maak kans op een reischeque t.w.v. €1000