Custom Text
Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

april 2019

Week van de Brusselse en Brabantse Horeca

april 15 @ 08:00 - april 21 @ 23:30
Horeca België Brussel Brabant

Gedurende de Week van de Brusselse en Brabantse Horeca van 15 tot 21 april 2019 zet Horeca België de Brusselse en Brabantse horecazaken en specialiteiten in de kijker. En via een Social Media Winactie maakt u als bourgondische levensgenieter kans op een menu in een van de deelnemende horecazaken. Heeft u een Brusselse of Brabantse horecazaak en/of streekspecialiteit die u in deze campagne wenst te promoten? Dan kan u nu inschrijven. Klik hier.

Meer weten »

Week van de Horecamedewerker

april 29 @ 08:00 - mei 5 @ 23:30
HB campagne horecamedewerker add

Gedurende de Week van de Horecamedewerker van 29 april tot 5 mei zet Horeca België de Belgische horecamedewerkers in de kijker. Heb je een horecazaak en wens je eens extra een of meerdere horecamedewerker(s) in de kijker zetten? Dan kan je nu GRATIS inschrijven door ons een mailtje te sturen. Volg de campagne hier en via onze facebookpagina.

Meer weten »

mei 2019

Week van groenten en fruit

mei 6 @ 08:00 - mei 12 @ 23:30
HB campagne groenten add

Gedurende de Week van groenten en fruit van 6 tot 12 mei spoort Horeca België de Belgische horecazaken aan om groentegerechten en fruitspecialiteiten extra in de kijker te zetten. Heb je een horecazaak en wens je deel te nemen aan deze campagne door groenten en fruit extra in de kijker te zetten? Dan kan je nu GRATIS inschrijven door ons een mailtje te sturen. Volg de campagne met groenten en fruit in de hoofdrol hier en via onze facebookpagina.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Horeca België is het platform voor horeca-uitbaters, horecaleveranciers, horecamedewerkers, en voor iedereen die de horeca een warm hart toedraagt.

REGISTREER JE GRATIS

en ontvang naast alle nieuws van, door en met passie voor de horeca, 10 punten als welkomstgeschenk in het getrouwheidsprogramma.