Overname Foodservice Community door GROUP7

5/5
food-Horeca belgie

Grootste professionele panel in foodservice

Ruim 4 jaar geleden begon Carolien Plevier een avontuur met Marc Waelbers, Wim Van Nuffel en Jeroen Claessens, de Foodservice Community België. Vanuit de stellige overtuiging dat kennis van de foodprofessional de basis is voor succes én dat kennis delen succes vermenigvuldigen is.

Nu 4 jaar later gaat het avontuur verder onder de vleugels van GROUP7: a food-commerce agency. Hierdoor ontstaat het grootse professionele panel in de Benelux voor food. De toekomst is digitaal, voor onderzoek, maar ook voor onze leden in België en Nederland (Het Nederlands Kokspanel). Vanuit de GROUP7 vlag zullen we met hun veel kennis delen op dit gebied. Dank je wel iedereen die tot nu toe aan de Foodservice Community heeft meegebouwd en special thanks voor Marc Waelbers voor de afgelopen 4 jaar!

Foodservice Community, het Belgische online platform voor kennisdelen en marktonderzoek, wordt een onderdeel van GROUP7, Bureau voor Food-commerce. De activiteiten worden samengevoegd met die van Het Nederlands Kokspanel. Hierdoor ontstaat het grootste professional onderzoekspanel voor foodservice in de Benelux

Lees het gehele artikel via deze link.

Bron: https://lnkd.in/dVwHv7a

 #foodservice #food #marketing #b2bmarketing #professional #research #digital #gastvrij #horeca #onderzoek #insights #kennisdelen

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen

Vegetarische Restaurants in België: Een Groene Revolutie in de Gastronomie

België staat bekend om zijn rijke culinaire tradities, met iconische gerechten zoals wafels, chocolade en frieten. In de afgelopen jaren is er echter een duidelijke verschuiving zichtbaar in de Belgische eetgewoonten, met een groeiende belangstelling voor plantaardige voeding en vegetarisch eten. Deze trend is niet alleen te danken aan gezondheidsbewuste consumenten, maar ook aan een groeiend milieubewustzijn en de wens om ethische keuzes te maken op het gebied van voeding. Het resultaat? Een explosie van vegetarische restaurants die zich richten...

Lees meer