MASTERCLASSES LIGHTSPEED

5/5
MASTERCLASSES LIGHTSPEED

MASTERCLASSES LIGHTSPEED GROW YOUR BUSINESS

Haal meer uit uw horecazaak

Lightspeed organiseert twee masterclasses voor de horeca in Brugge en Brussel. Via Horeca Magazine kunt u als vakman deze masterclasses bijwonen.

GROW YOUR BUSINESS

Wilt u meer uit uw horecazaak halen? Dan zijn deze Masterclasses iets voor u! Lightspeed biedt u de tools om het meeste uit uw zaak te halen. U hebt de keuze tussen Brugge (16 september) en Brussel (23 september).

Brugge

Leer van Ran Van Ongevalle (Palo Cortado), Steven Rosseel (SD Worx), Nick Geys (Online Werkrooster) en Servaas Strobbe (Lightspeed) hoe u uw service, personeel en marketing optimaliseert.

Datum & Tijd: Maandag 16 september 18:30-22:00

Locatie: De Republiek (ingang Lumière cinema, Boterhuis) Sint-Jakobsstraat 36, 8000 Brugge

Programma

18u30-19u00 Aankomst & aperitief

19u00-20u30 Expert keynotes

20u30-22u00 Walking dinner

De lezers van Horeca Magazine kunnen hier gratis INSCHRIJVEN 

Code: HorecaMagazine

Brussel

De nodige experten zorgen in een praktische presentatie voor de nodige input:  Steven Rosseel en Nick Geys (SD Worx x Onlinewerkrooster), Damien Toulouse (Dam Sum) en Katia Martens (Lightspeed).

U krijgt de nodige praktische input die u meteen in uw zaak kunt gebruiken. Achteraf is er bij het buffet tijd voor netwerken.

Datum en tijd: Maandag 23 september 18:30-22:00

Locatie: Le Flore – Avenue de Flore 3/4, 1000 Brussel

Programma

18u30-19u00 : Aankomst & aperitief

19u00-20u30 : Experts aan het woord

20u30-22u00 : Buffet en networking

De lezers van Horeca Magazine kunnen hier gratis INSCHRIJVEN 

Code: HorecaMagazine

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen

Vegetarische Restaurants in België: Een Groene Revolutie in de Gastronomie

België staat bekend om zijn rijke culinaire tradities, met iconische gerechten zoals wafels, chocolade en frieten. In de afgelopen jaren is er echter een duidelijke verschuiving zichtbaar in de Belgische eetgewoonten, met een groeiende belangstelling voor plantaardige voeding en vegetarisch eten. Deze trend is niet alleen te danken aan gezondheidsbewuste consumenten, maar ook aan een groeiend milieubewustzijn en de wens om ethische keuzes te maken op het gebied van voeding. Het resultaat? Een explosie van vegetarische restaurants die zich richten...

Lees meer