Custom Text

Deel dit bericht

Buitenland

Zoon Piet Huysentruyt aan het roer van Likoké

Likoké Piet Huysentruyt horeca belgië

Verrassend nieuws vanuit het Zuid-Franse Les Vans, waar Piet Huysentruyt na een lange winterslaap opnieuw de deuren opende van zijn restaurant ‘Likoké’. Voortaan zal zijn zoon Cyriel mee aan het roer staan. “Ik ga als trainer achter de schermen werken. En blijf dromen. Als Cyriel het wil, openen we straks een tweede restaurant. In Zuid-Afrika”, glundert Piet.

Likoké

Exact zes jaar nadat hij zijn restaurant Likoké in Les Vans opende, beloond werd met een Michelinster en bij Gault-Millau een plaats kreeg in de groep van vijftig beste restaurants in Frankrijk, zet de 56-jarige tv-kok en sterrenchef een flinke stap opzij. Zijn zoon Cyriel neemt op 28-jarige leeftijd mee het roer over. Een logische stap, want vijf jaar geleden al ging hij in het restaurant van zijn vader aan de slag als sommelier. De voorbije maanden kocht hij zich in in de zaak.

Smartways horeca belgië Likoké Piet Huysentruyt
Gesponsord

Piet Huysentruyt

Er is nog meer nieuws van het Huysentruyt-front. Als zoon Cyriel ‘ja’ knikt, wil Piet straks zes maanden per jaar in Zuid-Afrika een tweede ‘Likoké’ openen. Als zaakvoerder, niet langer als chef-kok. En vooral om het jonge Likoké-team de dooie maanden tijdens de winterperiode een extra uitdaging en vooral werk te verschaffen.

Lees meer over Likoké

Ook nieuws van de buitenlandse horeca?

Heb jij ook nieuws zoals die van het restaurant van Paskal? Stuur ons alle info en een foto.


Bron en foto: Het Laatste Nieuws, Griet De Becker

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>