Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws

Winactie: bij wie wil jij wel eens worden uitgenodigd?

Horeca België winactie uitgenodigd

Het wordt een traditie. Bij iedere kaap van 1.000 volgers van onze Facebookpagina organiseren we een winactie waarbij je kan worden uitgenodigd door een lid van Horeca België. Voor de winactie van de 8.000ste volger kan je worden uitgenodigd bij Vallina, Anna en Marianne van O Geros in Genk. Bij Karin en Dago van Brasserie De Molen in Lokeren. Bij An en Ludo van Kok-O-Ludo in Heverlee. Of bij Sari en Marcel van De Griekse Frituur in Genk.

Winactie

De winactie waarbij je kan worden uitgenodigd bij 4 sympathieke leden van Horeca België is best eenvoudig. Je maakt je keuze uit de onderstaande zaken. Je noteert in de reactie 1,2,3 of 4. En je tagt in dezelfde reactie twee vrienden of vriendinnen.

Bij Vallina, Anna en Mariane?

Vallina, Anna en Mariane zijn voor jou die ons hier volgen ongetwijfeld geen onbekenden. We schreven in onze kolommen al verschillende keren over haar en het familierestaurant O Geros. Als gedreven zaakvoerster barst Mariane van de ideeën. En ze staat ook steeds paraat om haar collega’s met raad en daad bij te staan. Het is dan ook geen wonder dat Mariane als de “madre” van de Vlaamse horecafamilie wordt aanzien.

Mariane nam zowat 35 jaar geleden de pollepel van haar moeder Anna over. En over de jaren heen bouwde ze O Geros in Genk uit tot een gastronomisch restaurant waar je aanschuift aan een gezellige familietafel om te genieten van verfijnde mediterrane gerechten met Griekse accenten. Geruggesteund in de zaal door haar dochter Vallina deelt ze met haar gasten culinair genot, een fijne babbel en een hartelijke lach. Zo zetten moeder en dochter de familietraditie van Anna verder om mensen met elkaar te verbinden.

Als je eens wenst te worden uitgenodigd door Vallina, Anna en Mariane, dan moet je nummer 1 noteren in de winactie op Facebook. Er zijn 2 menu’s voor 1 persoon t.w.v. €60 te winnen.

De winnaressen van de winactie zijn:

Inge Millen

Marthe Philippe

Uitgenodigd worden bij Karin en Dago in Lokeren?

Karin en Dago en het jonge team van Brasserie De Molen in Lokeren verwelkomen je graag in het prachtig authentiek maar recent opgefrist decor van het molenhuis naast De Heirbrugmolen. De molen dateert uit 1837 en is het enige nog resterende exemplaar van de 47 molens die ooit op het grondgebied van Lokeren, Eksaarde en Daknam stonden. In 1979 werd de molen erkend als monument en dorpsgezicht. En in 1993 kocht de stad Lokeren de molen aan om grondig te restaureren. Sinds 2002 is de molen weer maalvaardig. En te bezoeken op de 2de en 4de zondag van elke maand, van 14 tot 17uur.

Het molenaarshuis uit de 18de eeuw was te bouwvallig om te renoveren en werd in 2004 uit veiligheidsoverwegingen gesloopt. In 2014 werd het authentiek opnieuw opgebouwd zoals het molenhuis vroeger was. En met Karin en Dago blaast er weer een frisse wind in dit molenhuis.

Als je eens wenst te worden uitgenodigd door Karin en Dago voor een menu voor 4 personen t.w.v. €120, dan moet je nummer 2 noteren in de winactie op Facebook.

De winnaar van de winactie is:

Dean Deboiserie

Een afhaal-BBQ winnen bij An en Ludo?

Kok-o-Ludo uit Heverlee is je partner voor culinair genot thuis en buiten. Zin in een lekkere maaltijd, feestdiner, catering of traiteur? Dan helpen An en Ludo je graag met je keuze.

Als team werken ze met eerlijke en lokale producten. An en Ludo geven je een fijn restaurantgevoel bij je thuis. Speciaal voor de winactie hebben ze een afhaal-BBQ uitgewerkt voor 4 personen t.w.v. €120.

Als je kans wilt maken op deze BBQ, dan moet je nummer 3 noteren in de winactie op Facebook.

De winnares van de winactie is:

Lisa Van Damme

Uitgenodigd worden bij Sari en Marcel in Genk?

De Griekse Frituur is al meer dan 40 jaar de enige echte Griekse frituur in Genk. Drie generaties, drie generaties klanten, 3 generaties passie en ervaring. In De Griekse Frituur wordt alles geserveerd op de plank als je ter plaatse eet. Maar je kan het ook halen om thuis of onderweg te eten.

Iedereen kent Anna van het barakske aan de Oberbayer! Zij leerde de Genkenaar Griekse frieten eten in de Griekse Frituur! Anna’s schoonzoon Marcel en kleindochter Sari zetten de traditie verder. Beiden hechten ze bijzondere aandacht aan de kwaliteit van de producten én de gezondheid van de gasten. Zo worden de frietjes gebakken in plantaardige olie. En het gyros-vlees wordt in huis gemarineerd en voorbereid.

Als je eens wenst te worden uitgenodigd door Sari en Marcel, dan moet je nummer 4 noteren in de winactie op Facebook. Er zijn 4 menu’s voor 2 personen t.w.v. €30 te winnen.

De winnaressen van de winactie zijn:

Veronique Claesen

Monique Sowikowski

Rita Lannettone

Nadine Verheyen

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>