Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / Evenementen

Week van de Horecamedewerker 2019

horecamedewerker horeca België

Gedurende de Week van de Horecamedewerker van 29 april tot 5 mei zet Horeca België de Belgische horecamedewerkers in de kijker. Alle horecazaken in België kunnen gedurende de week een foto toesturen van een of meerdere van hun medewerkers.

Horecamedewerker

Een horecamedewerker is iemand die in de horeca werkt. Ofwel iemand die in een hotel, restaurant of café werkzaam is. Het is een algemene term. En naargelang je nu in Vlaanderen of Nederland woont, wordt de term ‘horecamedewerker’ gebruikt voor alle medewerkers. Of enkel die medewerkers die nauw contact in contact staan met de gasten. Een kok is officieel ook een horecamedewerker. Maar valt niet dan niet onder deze term. Horeca België maakt echter geen onderscheid. En heeft zelfs een groep op Facebook voor hen opgericht.

Gelegenheidswerk als horecamedewerker

Gelegenheidswerk in de horeca is sporadisch werk voor een bepaalde duur of voor een specifieke taak. Het komt vooral voor horecasector doordat heel wat horecazaken afhankelijk zijn van de flexibele inzet van extra werkkrachten. En dit om hun zaak tijdens piekmomenten (‘s avonds, in het weekend, bij mooi weer …) te kunnen openhouden.

Gelegenheidsarbeid houdt in dat werkgever en werknemer een arbeidsovereenkomst sluiten voor maximaal twee aansluitende dagen. Gelegenheidsmedewerkers hebben binnen de sociale zekerheid een bijzonder statuut met specifieke regels.

Ariane Hotel ****

We starten de Week van de Horecamedewerker met de ploeg van het Ariane Hotel *** uit Ieper.

In Ariane Hotel geniet je van familiale gastvrijheid in de groene omgeving van de historischrijke stad Ieper. Het familiehotel ligt op twee stratenblokken van de Grote Markt met het ‘In Flanders Fields Museum’ en de Menenpoort.
Je wordt er warm verwelkomd in een moderne infrastructuur. Overnachten kan je er in de smaakvol ingerichte kamers met alle comfort. En je geniet van lekker eten met feilloze bediening in het gezellig restaurant met orangerie en tuinterras.

“Wij maken elk jaar een leuke groepsfoto. De meest recente staat in het teken van voetbal. En dit naar aanleiding van de geweldige prestaties van onze Rode Duivels vorig jaar”, liet Natasja ons weten.

Elk jaar maakt het Ariane Hotel **** in Ieper een leuke groepsfoto. De meest recente staat in het teken van voetbal. En dit n.a.v. de geweldige prestaties van onze Rode Duivels vorig jaar.  Week van de Horecamedewerker Horeca België

Op de foto: Citadel Maria, Caroline, Ricky, Vanessa, Wendy, Mien, Marleen, Isabelle, Jonathan, Mattijs, Jonathon, Nathalie, Nicolas, Nele, Suada, Niels, Firida, Annelies, Donovan, Susan, Melanie, Tom, Maria, Phaedra, David, Jelle, Delphine, Mallorie, Joana, Sofie, An, Eveline, Anita, Déborah, Ernestyna, Joeri, Bjorn, Johan, Natasja, Ringo

Einde winactie … De winnares is gekend

Gefeliciteerd Melissa!

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>