Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / Buitenland

Wat zeg je, Belgische restaurants zijn duur?

Horeca België Belgische restaurants

Een Amerikaanse soldaat uit Brooklyn waarschuwt op TripAdvisor voor een restaurant op Mykonos dat hij omschrijft als “pure afzetterij”. De militair was er met vrienden gaan eten en kreeg voor een lichte lunch een gepeperde rekening van €836,20. Een bord calamares kwam op bijna €100. Wat zeg je, Belgische restaurants zijn duur?


Lees het gehele verhaal


Het mooiste terras Horeca België campagne Belgische restaurants
Meedoen met de campagne?

Heb jij ook nieuws?

Heb jij ook nieuws om hier te delen op de site? Stuur ons alle info en een leuke foto of filmpje. We plannen een gratis artikeltje in zoals deze vraagstelling of Belgische restaurants duur zijn. Wil je meer zichtbaarheid? Bekijk de advertentiemogelijkheden.


Bron en foto: Het Laatste Nieuws


Deel dit bericht

Hallo, ik ben Yasmine Gerard en zelfstandige Social Media Community & Communication Manager voor horecazaken en horeca-gerelateerde bedrijven zoals Horeca België. Wenst u de online communicatie van uw zaak of merk te vergroten? Heeft u hiervoor (een beetje) ondersteuning nodig? Aarzel niet om me om hulp te vragen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Horeca België is het platform voor horeca-uitbaters, horecaleveranciers, horecamedewerkers, en voor iedereen die de horeca een warm hart toedraagt.

REGISTREER JE GRATIS

en ontvang naast alle nieuws van, door en met passie voor de horeca, 10 punten als welkomstgeschenk in het getrouwheidsprogramma.