WARMSTE WEEK AFTER WORK APERO!!

5/5
WARMSTE WEEK AFTER WORK APERO, BROUWERIJ DE HOORN horeca belgie

BROUWERIJ DE HOORN, DE WARMSTE WEEK 19 DECEMBER van 16u00 tot 00u00

Cornet is dit jaar exclusief bierpartner van de Warmste Week. Dit razend populair StuBru initiatief gaat in Kortrijk door maar de brouwerij wil ook in de eigen gemeente een voor het goede doel organiseren !

Op 19 december van 16u tot middernacht zetten we de kerstvakantie goed in…, de medewerkers van de brouwerij organiseren op de binnenkoer een Warmste Week After Work Apero.

Iedereen is er welkom om samen met vrienden te genieten van een lekker biertje, een lekker hapje, fijne muziek van onze gast dj en bovenal van een goed gesprek.



Cornet is dit jaar exclusief bierpartner van de Warmste Week.

Toegang is gratis en de opbrengst gaat integraal naar het goede doel. Wil je van de gelegenheid gebruik maken om de brouwerij te bezoeken dan leiden we je graag rond.

Brouwerij De Hoorn is een onderdeel van Swinkels Family Brewers

Swinkels Family Brewers. Een onafhankelijke familiebrouwer. Bier is genieten, brengt mensen bij elkaar. Voor elk moment bieden wij daarom een passend biertje. Elk met een eigen smaak en karakter. Met liefde gebrouwen in een van onze brouwerijen. Bier brouwen zit in onze genen. Al 300 jaar.

Bier brouwen vraagt om vakmanschap en intuïtie. Intuïtie over hoe goed bier moet smaken en hoe je dat brouwt. Met een groot gevoel voor kwaliteit brouwen we dan ook al eeuwenlang de lekkerste bieren, waarbij we altijd kijken of het nog beter kan. Ons bieraanbod bestaat uit tientallen authentieke biermerken die we via onze partners, horecabedrijven en retailers naar de consument brengen, waar ook ter wereld.

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen

Vegetarische Restaurants in België: Een Groene Revolutie in de Gastronomie

België staat bekend om zijn rijke culinaire tradities, met iconische gerechten zoals wafels, chocolade en frieten. In de afgelopen jaren is er echter een duidelijke verschuiving zichtbaar in de Belgische eetgewoonten, met een groeiende belangstelling voor plantaardige voeding en vegetarisch eten. Deze trend is niet alleen te danken aan gezondheidsbewuste consumenten, maar ook aan een groeiend milieubewustzijn en de wens om ethische keuzes te maken op het gebied van voeding. Het resultaat? Een explosie van vegetarische restaurants die zich richten...

Lees meer