Custom Text

Trends

Duurzaamheid

No items found.

Nieuwe concepten

The Curse of Knowledge

Het is al even geleden dat ik iets op papier zette. Ik heb m’n handen aardig vol gehad aan de school (het Horeca Vakcollege) en de “heropstart” ervan. We waren ...

Het is altijd thee tijd met Tea Treasure

Genieten van thee doe je met Tea Treasure met specialistische gearomatiseerde thee en producten. Ze zijn een bedrijf met een passie voor de thee die ze verkopen...

Online Toppers

The Curse of Knowledge

Het is al even geleden dat ik iets op papier zette. Ik heb m’n handen aardig vol gehad aan de school (het Horeca Vakcollege) en de “heropstart” ervan. We waren ...

Het is altijd thee tijd met Tea Treasure

Genieten van thee doe je met Tea Treasure met specialistische gearomatiseerde thee en producten. Ze zijn een bedrijf met een passie voor de thee die ze verkopen...

The Mayo Sisters

De mayo’s van The Mayo Sisters zijn 100% plantaardig en suikervrij en gemaakt met pure natuurlijke ingrediënten. Ze zijn glutenvrij en lactosevrij, bevatten gee...

Kompel EST. 2015

Brouwerij Kompel is opgericht in 2015 te Maasmechelen als eerbetoon aan mijnwerkers. Vandaag de dag is Kompel ook de naam van een uitzonderlijk Belgisch Craft B...

Limburgs Culinair Gala 2021 tijdens BBB Maastricht

Het Limburgs Culinair Gala 2021, een initiatief van Chapeau Magazine, vindt plaats op maandag 11 oktober in het geheel vernieuwde MECC Maastricht. Normaal gespr...

BBB MAASTRICHT bezoeken?

In 3 dagen tijd 80% van de Limburgse horecamarkt ontmoeten? 11 t/m 13 oktober barst BBB Maastricht los en gaan wij 3 dagen lang proeven, beleven en netwerken. E...

Lege Huls Horeca

Van de week was ik weer eens getuige van een knap staaltje lege huls horeca. De eerste indruk was fantastisch. Een trendy interieur, met verschillende zitjes, h...

Unieke beleving in de JRE Black Box op Folie Culinaire

Jeunes Restaurateurs (JRE), horecavakbeurs BBB Maastricht en gastronomisch vakblad Culinaire Saisonnier presenteren de JRE Black Box op Folie Culinaire, het exc...

World Beer Awards

Rodenbach Grand Cru en Rodenbach Caractère Rouge uitgeroepen tot World’s Best Beers op prestigieuze biercompetitie World Beer Awards Volgens de professionele ju...

Casablanca windscherm-project van frituur Alaska.

Vakantie gevoel op een Belgisch terras. Het terras is een verlengstuk van uw horecazaak. Met een mooi en kwalitatief terras kan u extra klanten ontvangen.Een te...

Laat gasten aan tafel bestellen en betalen rechtstreeks vanaf hun telefoon.

De voordelen van een digitale ober Op bezoek in het Q-beach house om de QR-Code ervaring van Lightspeed uit te testen. Bij aankomst worden we vriendelijk ontvan...

7000 volgers van Horeca & Friends

Én daar zijn we maar wat trots op. effectief 7.281 Dan toch maar wat cijfers en Groepsstatistieken van Facebook over de afgelopen 60 dagen. Op weg naar de 10.00...

Leveranciers

The Curse of Knowledge

Het is al even geleden dat ik iets op papier zette. Ik heb m’n handen aardig vol gehad aan de school (het Horeca Vakcollege) en de “heropstart” ervan. We waren ...

Het is altijd thee tijd met Tea Treasure

Genieten van thee doe je met Tea Treasure met specialistische gearomatiseerde thee en producten. Ze zijn een bedrijf met een passie voor de thee die ze verkopen...

The Mayo Sisters

De mayo’s van The Mayo Sisters zijn 100% plantaardig en suikervrij en gemaakt met pure natuurlijke ingrediënten. Ze zijn glutenvrij en lactosevrij, bevatten gee...

Kompel EST. 2015

Brouwerij Kompel is opgericht in 2015 te Maasmechelen als eerbetoon aan mijnwerkers. Vandaag de dag is Kompel ook de naam van een uitzonderlijk Belgisch Craft B...

Limburgs Culinair Gala 2021 tijdens BBB Maastricht

Het Limburgs Culinair Gala 2021, een initiatief van Chapeau Magazine, vindt plaats op maandag 11 oktober in het geheel vernieuwde MECC Maastricht. Normaal gespr...

BBB MAASTRICHT bezoeken?

In 3 dagen tijd 80% van de Limburgse horecamarkt ontmoeten? 11 t/m 13 oktober barst BBB Maastricht los en gaan wij 3 dagen lang proeven, beleven en netwerken. E...

Lege Huls Horeca

Van de week was ik weer eens getuige van een knap staaltje lege huls horeca. De eerste indruk was fantastisch. Een trendy interieur, met verschillende zitjes, h...

Unieke beleving in de JRE Black Box op Folie Culinaire

Jeunes Restaurateurs (JRE), horecavakbeurs BBB Maastricht en gastronomisch vakblad Culinaire Saisonnier presenteren de JRE Black Box op Folie Culinaire, het exc...

World Beer Awards

Rodenbach Grand Cru en Rodenbach Caractère Rouge uitgeroepen tot World’s Best Beers op prestigieuze biercompetitie World Beer Awards Volgens de professionele ju...

Casablanca windscherm-project van frituur Alaska.

Vakantie gevoel op een Belgisch terras. Het terras is een verlengstuk van uw horecazaak. Met een mooi en kwalitatief terras kan u extra klanten ontvangen.Een te...

Laat gasten aan tafel bestellen en betalen rechtstreeks vanaf hun telefoon.

De voordelen van een digitale ober Op bezoek in het Q-beach house om de QR-Code ervaring van Lightspeed uit te testen. Bij aankomst worden we vriendelijk ontvan...

7000 volgers van Horeca & Friends

Én daar zijn we maar wat trots op. effectief 7.281 Dan toch maar wat cijfers en Groepsstatistieken van Facebook over de afgelopen 60 dagen. Op weg naar de 10.00...