Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / Chef's

The Mayo Sisters

The Mayo Sisters Horeca Belgie Online Horeca Beurs

De mayo’s van The Mayo Sisters zijn 100% plantaardig en suikervrij en gemaakt met pure natuurlijke ingrediënten. Ze zijn glutenvrij en lactosevrij, bevatten geen kleur- en smaakstoffen.

Wij zijn Helen en Martine Hissink, The Mayo Sisters. Als geen ander weten wij wat lekker eten is.
In 2014 zijn wij Chefs & Co begonnen, een ambachtelijke traiteur waar we jaren met veel plezier onze klanten hebben verwend met onze huisgemaakte gerechten.

The Mayo Sisters Horeca Belgie Online Horeca Beurs
Van mayonaise naar mayo

Na een aantal ontwikkelingsjaren hebben we in 2018 een bewuste stap gemaakt van mayonaise naar mayo. Wat is het verschil? Mayo is mayonaise zonder ei. De prioriteit bestaat uit het behouden van de juiste structuur en de echte Franse mayonaise smaak, romig met een zuurtje.
De mayo bevat geen dierlijke producten en is dus 100% plantaardig, suikervrij, glutenvrij, lactose vrij, vrij van GMO en zonder extra toegevoegde kleur-en smaakstoffen, géén E-nummers en bevat 15% minder vet met de smaak van echte mayonaise, fris en lekker romig.

Het is best bijzonder hoe de zussen tot hun vegan mayo kwamen. Ze eten zelf namelijk niet per se vegan en hun eetwinkel staat bekend om de heerlijke gegrilde kippen met friet (en appelmoes, Tony Soprano gehaktballen en nog veel meer lekkers dat ze allemaal zelf maken) die ze verkopen.

The Mayo Sisters Horeca Belgie Online Horeca Beurs
We hebben met veel liefde nagedacht over ons product, zelfs ons logo heeft een kleine verwijzing naar ons familiewapen

Je proeft eigenlijk geen verschil tussen hun vegan mayo en hun ‘gewone’ mayonaise. Ook door een testpanel van chefs en foodbloggers werd de vegan mayo zeer goed ontvangen.

Na de lancering van hun merk in 2020, is er geen weg meer terug. Het merk staat als een huis, ze werken inmiddels samen met een grote food partner en zijn we klaar voor de toekomst.

Wil je meer weten of bestellen? Bezoek dan de website van The Mayo Sisters

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>