Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / In de krant

S.Pellegrino zoekt Young Chef

S.Pellegrino Horeca België

Je bent 30 jaar of jonger en je hebt al minstens een jaar in de branche gewerkt? Je bent een jonge professionele chef-kok met een kenmerkend gerecht dat jouw persoonlijke visie, unieke vaardigheden en creativiteit verwoordt? Schrijf je ten laatste op 30 april voor S.Pellegrino Young Chef 2019-2020.

Inschrijven

Grijp de kans om deel uit te maken van een wereldwijde wedstrijd met individuele begeleiding door enkele van de beroemdste chef-koks ter wereld.

Tijdens de hele competitie en de Grand Finale S.Pellegrino blijft Engels de officiële taal. Maar om de procedure te versnellen, kunnen de inschrijvingen echter in meerdere talen worden gedaan: Frans, Italiaans, Spaans en Mandarijn.

Schrijf je vandaag online in voor S.Pellegrino Young Chef 2019-2020.

Wereldwijde shortlist voorselectie

Vanaf 1 mei worden alle gekwalificeerde kandidaten op basis van hun geografische achtergrond verdeeld over 12 regio’s. De inzendingen worden daarna beoordeeld door ALMA. Dit is het wereldwijd toonaangevende internationale onderwijs- en trainingscentrum voor de Italiaanse keuken. ALMA selecteert per geografische regio de 10 à 15 beste halve finalisten volgens drie “Gouden Regels”:

  • Technische vaardigheden: de capaciteit om de beste ingrediënten te selecteren in combinatie met technische vaardigheden die de smaken van de ingrediënten volledig tot hun recht laten komen.
  • Creativiteit: originele, stimulerende en innovatieve perspectieven met een persoonlijke en eigentijdse stijl. En een perfecte balans van smaak en vormgeving.
  • Persoonlijke overtuiging: communicatie van een duidelijke visie met betrekking tot het begrip sociale gastronomie.

De wereldwijde shortlist wordt op 7 juni 2019 bekendgemaakt.

Regionale finales

Vanaf 21 juni 2019 nemen de geselecteerde semifinalisten van elk van de 12 regio’s het tegen elkaar op in een serie van regionale finales. Tijdens de regionale finales bereiden de semifinalisten hun kenmerkende gerechten voor een exclusieve regionale jury van onafhankelijke topchefs. Bijgevolg kiest de jury voor elke regio een winnaar. En voor elk van de volgende awards: de Fine Dining Lovers Food for Thoughts Award, de S.Pellegrino Award for Social Responsibility, en de Acqua Panna Award for Connection in Gastronomy.

Aan het einde van december 2019 worden de namen bekend gemaakt van de 12 regionale finalisten. En ook de 12 gegadigden voor elk van de andere drie prijzen.

The Grand Finale van S.Pellegrino Young Chef 2019-2020

De 12 regionale finalisten zullen hun gerechten klaarmaken en presenteren op de Grand Finale in 2020. Deze finale wordt gehost door S.Pellegrino. De chefs zullen tegen elkaar strijden voor de titel S.Pellegrino Young Chef 2019-2020.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>