Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / In de krant

Restaurant Philosophy Award voor Willem Hiele

Philosophy Award Willem Hiele horeca Horeca België Foto Pieter D'Hoop

Gault&Millau reikte dit jaar voor de vierde keer de Culinary Innovators Awards uit. Er waren negen categorieën. En Willem Hiele scoorde met zijn filosofie het beste van de vijftien deelnemende restaurants voor de Philosophy Award. Dat stond gisteren te lezen in Het Laatste Nieuws.

Philosophy Award

“Hij brengt de filosofie van het terroir van het polderlandschap op een prachtige manier in zijn gerechten”, vindt Sven Van Coillie van Gault&Millau. “Hij combineert seizoensgebonden ingrediënten uit eigen tuin met het beste uit de Noordzee.”

Lees meer over Willem Hiele


Heb jij ook nieuws?

Heb jij ook nieuws om hier te delen op de site? Stuur ons alle info en een leuke foto of filmpje. We plannen een gratis artikeltje in zoals dit van de Philosophy Award van Willem Hiele? Wil je meer zichtbaarheid? Bekijk de advertentiemogelijkheden.


Bron: Het Laatste Nieuws, GUS | Foto: Pieter D’Hoop

Deel dit bericht

Hallo, ik ben Yasmine Gerard en zelfstandige Social Media Community & Communication Manager voor horecazaken en horeca-gerelateerde bedrijven zoals Horeca België. Wenst u de online communicatie van uw zaak of merk te vergroten? Heeft u hiervoor (een beetje) ondersteuning nodig? Aarzel niet om me om hulp te vragen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Horeca België is het platform voor horeca-uitbaters, horecaleveranciers, horecamedewerkers, en voor iedereen die de horeca een warm hart toedraagt.

REGISTREER JE GRATIS

en ontvang naast alle nieuws van, door en met passie voor de horeca, 10 punten als welkomstgeschenk in het getrouwheidsprogramma.