LOKAAL, DUURZAAM EN LEKKER: in Leuven doen ze het al! Donderdag Gezonderdag. Zo heet een nieuw initiatief van enkele Leuvense restaurants om lokale en duurzame voeding in de kijker te zetten. Donderdag Veggiedag bestond al, maar...
Lees meerDe visie van Anne Als je 't mij vraagt, staan foodtrucks in België nog in de kinderschoenen en moet het concept nog echt beginnen boomen. Meer en meer nieuwkomers in de horecawereld overwegen een foodtruck eerder...
Lees meerOngetwijfeld krijgt u deze vraag meerdere keren per dag te horen. Sinds een tiental jaren grijpen steeds meer consumenten naar hun credit- of bankkaart om hun restaurantrekening te betalen. Voor u als horeca-uitbater zijn de voordelen...
Lees meerWant to read the latest interviews directly delivered to your mailbox, sign up for our Newsletter. Every Friday we publish a newsletter with a recap of the week. New articles, interviews and more. We do not spam we do not sell your info to third parties.
België staat bekend om zijn rijke culinaire tradities, met iconische gerechten zoals wafels, chocolade en frieten. In de afgelopen jaren is er echter een duidelijke verschuiving zichtbaar in de Belgische
Beheerd door DMC BV
Halfweg 35
B-2450 Meerhout
+32495/53.55.55
BE 0480 153 760