Viskok van het jaar November 18 @ 13:30 - 17:30 Voor de 31ste keer gaat VLAM op zoek naar het lekkerste en origineelste gerecht met de ‘Vis van het Jaar’, de wijting.Wie blaast een gerenommeerde jury van de...
Lees meerNog eventjes en het is weer kerstmis. Een tijd van gezellig samen zijn, pakjes geven en krijgen, en van samen lekker eten. Maar... Niet iedereen heeft de luxe om samen met zijn gezinnetje eens lekker en...
Lees meerIn hun zoektocht naar alcoholvrije aperitieven komen steeds meer (sterren)restaurants terecht bij Nona June, een alcoholvrije variant van gin ontwikkeld door een jonge Gentse. Toen de 25-jarige Charlotte Matthys twee jaar geleden haar studies bio-ingenieur afrondde...
Lees meerWant to read the latest interviews directly delivered to your mailbox, sign up for our Newsletter. Every Friday we publish a newsletter with a recap of the week. New articles, interviews and more. We do not spam we do not sell your info to third parties.
België staat bekend om zijn rijke culinaire tradities, met iconische gerechten zoals wafels, chocolade en frieten. In de afgelopen jaren is er echter een duidelijke verschuiving zichtbaar in de Belgische
Beheerd door DMC BV
Halfweg 35
B-2450 Meerhout
+32495/53.55.55
BE 0480 153 760