De rietjes en het bestek van Biofase worden binnenkort in België gelanceerd. De Biofase-productenonderscheiden zich van bij hun oorsprong. Zo vertrekt Biofase van avocadopitten als grondstof:agrarisch afval van de avocado-industrie wordt omgezet tot grondstof. Dat is...
Lees meerIn de horecawereld staat gastvrijheid centraal, dat weet iedereen. Maar wat is gastvrijheid nu precies en hoe ver moet u als horeca-uitbater gaan in gastvrijheid? Ergens hoor ik u denken: ik kan niet ver genoeg gaan...
Lees meerHoe ziet het leven van chefkoks eruit? Wat zijn hun drijfveren, doelen, inspiraties? Dat zie je in Meet the chef. Voor het eerst volgde een filmploeg 4 Belgische sterrenchefs die in hun potten laten kijken. Het...
Lees meerWant to read the latest interviews directly delivered to your mailbox, sign up for our Newsletter. Every Friday we publish a newsletter with a recap of the week. New articles, interviews and more. We do not spam we do not sell your info to third parties.
België staat bekend om zijn rijke culinaire tradities, met iconische gerechten zoals wafels, chocolade en frieten. In de afgelopen jaren is er echter een duidelijke verschuiving zichtbaar in de Belgische
Beheerd door DMC BV
Halfweg 35
B-2450 Meerhout
+32495/53.55.55
BE 0480 153 760