Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / Tips & tricks

Organiseer een gratis opleiding in je zaak

opleiding horeca opleiding agency magazine

In een uitdagende sector als de horeca, die gevoelig is aan tal van trends, ben je nooit volleerd. Zowel als uitbater, als medewerker. Het is dus belangrijk dat je af en toe eens een opleiding volgt bij Horeca Vorming Vlaanderen. Een opleiding is er bovendien gratis. Iedereen kan dus een horecaleven lang bijleren.    

Horeca Vorming Vlaanderen

Horeca Vorming Vlaanderen is het opleidingsfonds van de horecasector die een ruim aanbod horeca-gerelateerde opleidingen organiseert. Deze opleidingen zijn gratis toegankelijk voor horecapersoneel in paritair comité 302.

Opleidingen  

Tijdens een opleiding van Horeca Vorming Vlaanderen leer je concrete tips en tricks die snel het verschil maken op de werkvloer. En die de klanten ook wel gaan merken! De opleidingen zijn een inspiratie-boost. Je leert er van elkaar en van vakspecialisten. Een opleiding is steeds gratis. En na afloop van de opleiding ontvang je een getuigschrift.

Een opleiding in je eigen zaak

Alhoewel er wel veel opleidingscentra zijn in Vlaanderen en Brussel, kan het soms handiger zijn dat de opleiding in de eigen zaak doorgaat.

Opleiding keukenopleiding Horeca België

Alle opleidingen in het open opleidingsaanbod kunnen in principe doorgaan in je eigen zaak, als je over de nodige faciliteiten beschikt. Heb je een opleiding in gedachten die je niet in het aanbod vindt? Bespreek het met een vormingsconsulent van Horeca Vorming Vlaanderen.

Een opleiding organiseren in je eigen zaak kan pas als je een groep kan vormen van 8 à 10 werknemers. Je zou bijvoorbeeld er ook voor kunnen kiezen om te ‘clusteren’ met één of meer andere horecazaken uit je buurt. Zowel werkgevers als werknemers kunnen deelnemen. En sinds 1 januari 2018 kunnen ook flexijob- en interim-medewerkers aansluiten bij interne opleidingen.

Horeca Agency België opleiding
Gesponsord

Opleidingsbrochure

De opleidingsbrochure werd eind 2018 opgestuurd naar alle horecaondernemingen en werknemers. Maar mocht je die niet meer terugvinden, dan kan je de papieren versie aanvragen via dit formulier. De online-versie kan je via deze link downloaden.

Advies

Misschien ben je meer gebaat bij een uitgebreider advies? Contacteer de vormingsconsulent van jouw provincie die graag tijd voor jou maakt.

Deel dit bericht

2 reacties

  1. Interessant artikel

    Reply
    • Bedankt Josephine

      Reply

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>