Custom Text

Deel dit bericht

In de krant

Oplichting: Horeca Brugge waarschuwt leden

oplichting horeca België Brugge

Horeca Brugge waarschuwde haar leden de afgelopen dagen voor mogelijke oplichting. Ze heeft het over een 72-jarige Nederlander die publicaties aan de man wil brengen. Maar volgens Horeca Brugge gaat het om oplichting en zullen die publicaties nooit verschijnen. “Wij hebben de plicht om onze leden daarvoor te waarschuwen. We hebben opgeroepen tot terughoudendheid”, klinkt het.

Horeca Brugge

Alle leden van Horeca Brugge kregen de afgelopen dagen een nieuwsbrief in de bus. Daarin wordt gewaarschuwd voor “bedrieglijke ronseling van publiciteit”. De vzw heeft het over een man die heel wat Brugse horecazaken binnenstapte om advertenties in een magazine te verkopen. De Nederlander heeft in zijn thuisland echter een bedenkelijke reputatie en lichtte daar al verschillende mensen op. De Brugse horeca vreest nu dat hij zijn pijlen op hen heeft gericht.

Oplichting

Al lijkt de mogelijke oplichting nog niet bepaald grootschalig. De politie van Brugge heeft een proces-verbaal opgesteld, maar heeft voorlopig slechts weet van twee personen die benaderd werden. Daarvan heeft een iemand ook al effectief betaald.

Lees meer over de oplichting waarvoor Horeca Brugge waarschuwt.


horeca belgië grootkeukenland
Gesponsord

Heb jij ook nieuws?

Heb jij ook nieuws om hier te delen op de site? Stuur ons alle info en een leuke foto of filmpje. We plannen een gratis artikeltje in zoals dit van de oplichting waarvoor Horeca Brugge waarschuwt. Wil je meer zichtbaarheid? Bekijk de advertentiemogelijkheden.


Bron: Het Nieuwsblad

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>