Opendeurdagen Brouwerij Verhofstede

5/5
Opendeurdagen Brouwerij Verhofstede Horeca Belgie (2)

Op 30 november en 1 december openen we weerom de deuren van Brouwerij Verhofstede.

Al vier generaties lang distilleren wij voor u de fijnste smaken uit de natuur.

Wat in 1885 begon met het brouwen van bier, vloeide vanaf 1961 over in het bereiden van likeuren, jenevers en spirits. Wij werken uitsluitend met de zuiverste producten, recht van het land. Proef onze dranken en ervaar de passie voor het pure ambacht.

Wat kan men verwachten:

  • Gratis degustatie doorheen het weekend van onze ambachtelijke zelf bereide dranken (gin, likeur, jenever,…)
    Ook alle wijnen en cava worden ontkurkt. We importeren namelijk, sinds de jaren 60, rechtstreeks uit Frankrijk, Spanje en Italië.
  • Bezoek en uitleg in de stokerij
  • Bar met cocktails, mocktails, wijn, cava en huisbereide Glühwein
  • Foodcorner

En dit alles verpakt met de nodige gezelligheid. Denk aan vuurkorven, een gezellige tent, enz…
Dat weekend pakken we ook telkens opnieuw uit met promoties en kan men ook alles laten verpakken in houten kisten of andere.

Iedereen is welkom en vooraf inschrijven is niet nodig.

Bekijk evenement op facebook.

Met vriendelijke groeten

Brouwerij Verhofstede
Vlasbloemstraat 166
9100 Nieuwkerken-Waas
T +32 3 775 74 84
G +32 497 527 904
maria@brouwerij-verhofstede.be
www.brouwerij-verhofstede.be
https://online-horeca-beurs.com/listing/brouwerij-verhofstede/

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen

Vegetarische Restaurants in België: Een Groene Revolutie in de Gastronomie

België staat bekend om zijn rijke culinaire tradities, met iconische gerechten zoals wafels, chocolade en frieten. In de afgelopen jaren is er echter een duidelijke verschuiving zichtbaar in de Belgische eetgewoonten, met een groeiende belangstelling voor plantaardige voeding en vegetarisch eten. Deze trend is niet alleen te danken aan gezondheidsbewuste consumenten, maar ook aan een groeiend milieubewustzijn en de wens om ethische keuzes te maken op het gebied van voeding. Het resultaat? Een explosie van vegetarische restaurants die zich richten...

Lees meer