Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / In de kijker

Ook spaghettirestaurant Bavet breidt uit

spaghettirestaurant Bavet Horeca België

Na Balls & Glory van Wim Ballieu, komt ook restaurantketen Bavet met uitbreidingsnieuws. Er komen drie nieuwe vestigingen van het spaghettirestaurant gelanceerd door Peter Van Praet. Dat brengt het totaal meteen op tien.

Fast Casual

Fast casual-ketens zitten in de lift. Het is een mix van fastfood en casual dining. Eerder deze week kondigde Wim Ballieu nieuwe vestigingen aan van zijn balletjesrestaurant Balls & Glory. En spaghettirestaurant Bavet opent dus binnenkort ook zijn tiende locatie.

Spaghettirestaurant Bavet

Na Antwerpen, Brussel, Leuven en Gent is de keten ook geland op West-Vlaamse grond, op het Simon Stevin-plein in Brugge. Gent kreeg een derde vestiging vlak bij de Graslei en de Korenmarkt. En de derde Brusselse vestiging opent binnenkort de deuren in de Baljuwstraat in Elsene.

Peter Van Praet

Bavet werd nog geen vier jaar geleden gelanceerd door Peter Van Praet. “We streven naar perfectie, maar claimen niet de beste van het land. We promoten onszelf als de ‘‘second best spaghetti’. De beste die maak je waarschijnlijk zelf thuis of eet je bij je grootmoeder.” Het is een eeuwige discussie want iedereen heeft zijn favoriet. Dit konden we al lezen in de krant in een eerder gesprek.

bavet gent horeca belgië
Oud-burgemeester Daniël Termont in het nieuwe Gentse spaghettirestaurant Bavet

Interieur Bavet

De menukaart van Bavet is in alle vestigingen nagenoeg volledig hetzelfde. Maar het interieur is dat niet. Van Praet gaat steeds op zoek naar een karaktervolle locatie die wordt ingericht met een knipoog naar de buurt. Schrik dus niet als je in Gent plots het hoofd van oud-burgemeester Daniël Termont ontdekt op het plafond.

Heb jij ook nieuws?

Heb jij ook nieuws om hier te delen op de site? Stuur ons alle info en een leuke foto of filmpje. We plannen een gratis artikeltje in zoals dit van spaghettirestaurant Bavet. Wil je meer zichtbaarheid? Bekijk de advertentiemogelijkheden.


Bron: De Standaard | Foto’s: Bavet

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>