Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws

Ontdek de Burgernomie bij Alfons Burger

Horeca België blog hamburger alfons burger 2 (1)

We starten de Tiendaagse van de Hamburger bij Alfons Burger.

Het eerste hamburgerrestaurant van Roland Debuyst zag het levenslicht in 2017 op het kerkplein van Zaventem en in iets minder dan een jaar later opende hij op het kerkplein van Groot-Bijgaarden een tweede restaurant met ode aan de culinaire hamburger.

Burgernomie

Topchef Roland Debuyst, die ook al brasserie Mariadal en Bistro R in Zaventem uitbaat, koos ervoor om zijn gasten de « Burgernomie » te laten ontdekken; het huwelijk tussen een kwaliteitsburger en lekker eten.

Voor het vlees werkt hij met Ierse black angus beef, met Spaanse wagyu en iberico varkens. De broodjes worden dagelijks gebakken en geleverd door vriend-meesterbakker Laurent Richard van La Fleur du Pain.

hamburger alfons burger horeca belgie

Assortiment

Naast de classics biedt Alfons Burger ook een glutenvrije burger aan, alsook een uitgebreide kaart van seizoensgebonden hamburgers.

Er zijn ook formules zoals de Quick Start aan €9,90 en Quick Lunch aan €14,80 aangeboden over de middag. Maar ook het menu ‘Alfons Market’ inclusief fingerfood of dessert, koffie of thee. Download de menukaart.

Alfons Burger Zaventem

hamburger - alfons burger zaventem (2)

Keuken doorlopend geopend van 11u30 tot 21u op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag, en doorlopend tot 21u30 op vrijdag en zaterdag.

Gesloten op zondag.

Maak kans op één van de 2 uitnodigingen t.w.v €25

Alfons Burger Groot-Bijgaarden

Keuken geopend van 11u30 tot 14u30 en van 17u30 tot 21u op dinsdag, woensdag en donderdag.

Op vrijdagavond open tot 21u30, op zaterdag van 17u30 tot 21u30 en op zondag doorlopend van 11u30 tot 21u.

Maak kans op één van de 2 uitnodigingen t.w.v €25

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>