Custom Text

Deel dit bericht

In de krant

Nieuw leven in horeca van recreatiedomein Hofstade

recreatiedomein Hofstade Sara en Thomas Horeca België

Onder de naam Zuiderbad plannen de Mechelse ondernemers Sara Feskens en Thomas Van Roost in juni de opening van twee vaste horecapanden in het recreatiedomein Hofstade.

Sara en Thomas

Na hamburgerrestaurant Il Cardinale en co-workplek, eetbar en meeting- en evenementenlocatie Wagenoord in Mechelen wagen Sara en Thomas zich aan een nieuw avontuur qua horecabeleving in het domein van Hofstade. Dat is al sinds 1932 een bekende groene long in de regio en de twee ondernemers willen er een permanent vakantiegevoel creëren.  

“We bieden verschillende belevingen, en we mikken op zowel particulieren die vakantie willen vieren (ook buiten de geijkte periodes), als op bedrijven die out-of-office willen werken, vergaderen of een evenement organiseren. Het hele jaar lang verenigen we lekker en gezond eten met sport en ontspanning”, vertelt Sara Feskens aan de collega van het Nieuwsblad.

Recreatiedomein Hofstade

Met de geplande horecaconcepten nemen Sara en Thomas intrek in twee bestaande historische panden. Met ‘Aan het strand’ krijgt de strandzone haar eigen bar met een groot terras. Je kan er zomer en winter terecht voor een lunch, brunch, (aperitief)snacks en diner.


Lees meer over de plannen van Sara en Thomas in het recreatiedomein Hofstade

chef labels horeca belgië Aziatisch restaurant
Gesponsord

Heb jij ook nieuws?

Heb jij ook nieuws om hier te delen op de site? Stuur ons alle info en een leuke foto of filmpje. We plannen een gratis artikeltje in zoals dit van de plannen van Sara en Thomas in het recreatiedomein Hofstade. Wil je meer zichtbaarheid? Bekijk de advertentiemogelijkheden.


Bron: Het Nieuwsblad | Foto: Zuiderbad

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>