Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / In de krant

Luc Driesen is wereldrecordhouder frieten bakken

Luc Driesen horeca belgië Klaas De Scheirder

Friturist Luc Driesen van frituur Fruteria Estrella in Malle mag zich sinds gisterenavond de nieuwe wereldrecordhouder frieten bakken noemen. Hij stond maar liefst vijf dagen, zes uur en 15 minuten achter zijn friteuse. “Zonder mijn team en zonder mijn Estrella was dit nooit gelukt. En wat nu de volgende dagen? Dat mag Estrella nu eens bepalen,” zegt Luc aan de collega’s van Het Laatste Nieuws.

Enkele sfeerbeelden van het laatste uur.

Lightspeed kassaleverancier groothandel horeca belgie (12)
Gesponsord

Heb jij ook nieuws?

Heb jij ook nieuws om hier te delen op de site? Stuur ons alle info en een leuke foto of filmpje. We plannen een gratis artikeltje in zoals dit van Luc Driesen. Wil je meer zichtbaarheid? Bekijk de advertentiemogelijkheden.


Bron en foto: Het Laatste Nieuws, Klaas De Scheirder

Deel dit bericht

Hallo, ik ben Yasmine Gerard en zelfstandige Social Media Community & Communication Manager voor horecazaken en horeca-gerelateerde bedrijven zoals Horeca België. Wenst u de online communicatie van uw zaak of merk te vergroten? Heeft u hiervoor (een beetje) ondersteuning nodig? Aarzel niet om me om hulp te vragen.

1 reactie

  1. Is benieuwd hoeveel kilo frietjes er door zijn gegaan

    Reply

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Horeca België is het platform voor horeca-uitbaters, horecaleveranciers, horecamedewerkers, en voor iedereen die de horeca een warm hart toedraagt.

REGISTREER JE GRATIS

en ontvang naast alle nieuws van, door en met passie voor de horeca, 10 punten als welkomstgeschenk in het getrouwheidsprogramma.