Custom Text

Deel dit bericht

Chef's / Evenementen

Limburgs Culinair Gala 2021 tijdens BBB Maastricht

Horeca belgie nederland LOW_Limburgs_Culinair_Gala-Chapeau-18-kopie

Het Limburgs Culinair Gala 2021, een initiatief van Chapeau Magazine, vindt plaats op maandag 11 oktober in het geheel vernieuwde MECC Maastricht. Normaal gesproken werd het gala al in januari georganiseerd, maar dat kon toen vanwege corona helaas geen doorgang vinden. Het gala vindt nu plaats op de eerste dag van BBB Maastricht, de oudste horecavakbeurs van Nederland.

BBB Maastricht Horeca belgië 1

Het Limburgs Culinair Gala is ruim 2 jaar geleden in het leven geroepen door Chapeau Magazine met als doel jonge culinaire talenten uit eigen provincie een podium te bieden en om de Limburgse culinaire wereld een impuls te geven. Silvie Slachter, beursmanager BBB Maastricht vindt het gala een geweldige aanwinst voor de beurs. „BBB Maastricht en Limburgs Culinair Gala hebben beiden als doel meer aandacht te vragen voor de Limburgse gastronomie. Met deze samenwerking versterken we elkaar in deze missie en kunnen we gebruikmaken van elkaars netwerk en kwaliteiten.”

Lees meer op www.bbbmaastricht.nl

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>