Custom Text

Je carrière

Consulent(e) Horeca

Je begint een job waarmee je geld verdient, terwijl je zelf kiest hoeveel tijd je erin investeert. Je vertegenwoordigt horeca België op de meest professionele manier. Je wordt deel van een gemotiveerd team onder leiding van een Team Manager, die je in de eerste fase ondersteunt.
Je bent de referentiepersoon voor uitbaters, aan wie je advies over onze producten geeft. Geleidelijk aan zal je je omgeving verrassen met je neus voor zaken en menselijke relaties!
Je woont contactbijeenkomsten bij , waar je wordt aangemoedigd en ideeën opdoet om het nog beter te doen. Je krijgt korte opleidingen, waarin je de sleutels van het succes aangereikt krijgt.
De weg naar een nieuwe carrière!

Consulent(e) Leveranciers

Je begint een job waarmee je geld verdient, terwijl je zelf kiest hoeveel tijd je erin investeert. Je vertegenwoordigt horeca België op de meest professionele manier. Je wordt deel van een gemotiveerd team onder leiding van een (Starting) Unit Manager, die je in de eerste fase ondersteunt.
Je bent de referentiepersoon voor leveranciers, aan wie je advies over onze producten geeft. Geleidelijk aan zal je je omgeving verrassen met je neus voor zaken en menselijke relaties!
Je woont contactbijeenkomsten bij , waar je wordt aangemoedigd en ideeën opdoet om het nog beter te doen. Je krijgt korte opleidingen, waarin je de sleutels van het succes aangereikt krijgt.
De weg naar een nieuwe carrière!

 

Team Leader

Je houdt nog steeds contact met je klanten, maar staat nu aan het hoofd van een klein team. Je verleent advies op basis van je ervaring. Je statuut is geëvolueerd en dat geldt uiteraard ook voor je voordelen: je krijgt commissie op de verkoop van je team (boven op je eigen voordelen) en andere extra’s.

We zijn behulpzaam en ondersteunen je, stellen je gerust en helpen je je team steeds weer nieuwe impulsen te geven. Je beleeft steeds meer plezier aan je job.

Je straalt! Je prestaties hebben van jou een referentie binnen de verschillende satellietteams gemaakt, waarop de anderen kunnen rekenen. Je boezemt alle leden van je team vertrouwen in.

Je team evolueert en groeit. Je verandert het leven van andere mensen. Je steekt steeds meer tijd in je job en je passie, die stilaan uitgroeit tot een heel succesvolle activiteit. Je leidt Consulenten met minder ervaring op, die van jouw ervaring kunnen leren en op hun beurt een voorbeeld van succes worden.
Qua voordelen stijgen niet alleen je commissie op de verkoopcijfers van je team, maar je hebt nu ook recht op een interessant voorstel