Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / In de kijker

Hotel Soll Cress blaast 50 kaarsjes uit.

Horeca België soll cress

Elke dag heeft er wel iemand iets te vertellen, te vieren of een reden tot feesten. Maar het gebeurt vast niet elke dag dat een horecazaak een belangrijk jubileum viert. Hotel-restaurant Soll Cress viert dit weekend zijn 50 jaar. En al die tijd was dezelfde familie aan het roer!

Hotel Soll Cross

Hotel-restaurant Soll Cress ligt op 100 meter van de zee. En op 800 meter van het centrum van Koksijde en Sint-Idesbald. Reeds 50 jaar ontvangt de familie André en Jenny Vandamme en kinderen je om er te genieten van de rust en de groene omgeving in een familiale sfeer. Het hotel beschikt over alle accommodaties die je in een driesterrenhotel mag verwachten. Maar ook een verwarmd binnenzwembad met buitenzicht en Aqua Fito Center met onder andere privésauna en bubbelbaden. En het nieuwe “Happy Trip”-arrangement, reis en verblijf je in hotel Soll Cress zonder transportproblemen.

Restaurant Roots Koksijde

In november 2018 onderging het restaurant dat dateert van 1969 een volledige make-over. En kreeg ook een nieuwe naam: Restaurant Roots Koksijde. Je vind er echter nog wel altijd dezelfde warmte en gezelligheid als toen. In het familiaal restaurant heerst er een ‘mama-gevoel’. Chef Hannelore bereidt er no-nonsense gerechten met markt-verse producten. En met respect voor traditie en authenticiteit.

Groene Sleutel

Niet alleen het hotel, maar ook het restaurant zet zich in voor onze toekomst. En er wordt dan ook gestreefd naar het dragen van de “Groene Sleutel”. Niet alleen voor het uithangbord, maar vooral voor wat deze groene sleutel vertegenwoordigt! We gaan ongetwijfeld nog van hen horen tijdens de Green Horeca Week.

Jubileumviering

Vandaag 17 mei 2019 bestaat Hotel Soll Cress dus 50 jaar. “Onze ouders zijn gestart in 1969 en dat was voor ons meteen de drijfveer om dit minstens even goed verder te zetten”, vertellen Hannelore en Sofie die de zaak sinds 2014 overnamen.

hotel soll cress horeca belgië

Gedurende het gehele weekend wordt er gefeest. En dit gaat zo door tot vrijdag 8 november. Dan volgt er het slotfeest met officieel moment. En nogmaals een klantenweekend met wild en whisky als thema. Op die manier hopen Hannelore en Sofie iedereen te kunnen verwennen als dank voor de trouw. “Want het is enkel door de klanten, de media en de band met de leveranciers, dat je dit 50 jaar kan doen in familie met dezelfde overgave”, besluiten de energieke zussen.

Heb jij ook nieuws?

Heb jij ook nieuws om hier te delen op de site? Stuur ons een persartikel, alle info en een leuke foto of filmpje. We plannen een gratis artikeltje in zoals dit van hotel Soll Cress die 50 kaarsjes uitblaast. Wil je meer zichtbaarheid? Bekijk de advertentiemogelijkheden.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>