Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / In de krant

Horeca Mechelen hangt zwarte vlaggen uit

Horeca Mechelen Horeca België

Verschillende horecazaken van de Grote Markt in Mechelen hingen maandag zwarte vlaggen uit. Dit als protest tegen de verhuis van de Vlaamse en Nationale Feestdag naar de Kruidtuin. Volgens Horeca Mechelen en Mechelen Feest is er echter een goed akkoord in de maak. “Dit protest is een politiek spel, waar onze horeca-uitbaters voor worden gebruikt”, klinkt het.

Het was gemeenteraadslid Marc Hendrickx die enkele weken geleden het ongenoegen van de horecazaken op de Grote Markt wereldkundig maakte. Ook maandag stuurde hij weer een persbericht uit, dit keer over de zwarte vlaggen die aan diverse horeca-zaken wapperen.

Horeca Mechelen

Hetzelfde verhaal vertellen de horeca-uitbaters die aan de actie deelnemen: “Men verhuist zonder overleg of inspraak twee topdagen van de Grote Markt naar de Kruidtuin”, zegt Tim Rombauts van ‘Beep Beep’ namens de actievoerders. “Wij hingen daarom al zwarte vlaggen uit en plannen ook nog een petitie. Hopelijk draait het stadsbestuur de beslissing nu terug.”

Lees meer over het protest van Horeca Mechelen.


horeca belgië grootkeukenland Horeca Mechelen
Gesponsord

Heb jij ook nieuws?

Heb jij ook nieuws om hier te delen op de site? Stuur ons alle info en een leuke foto of filmpje. We plannen een gratis artikeltje in zoals dit van Horeca Mechelen. Wil je meer zichtbaarheid? Bekijk de advertentiemogelijkheden.


Bron: Het Laatste Nieuws | Foto: David Legreve

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>