Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / Dranken

Het is altijd thee tijd met Tea Treasure

Tea Treasure horeca belgie online horeca beurs

Genieten van thee doe je met Tea Treasure met specialistische gearomatiseerde thee en producten. Ze zijn een bedrijf met een passie voor de thee die ze verkopen.

In belang voor de waarde van thee zorgen ze ervoor dat ze onze reis verderzetten.
Uit hun assortiment kunt u kiezen voor de melanges thee die het beste bij u passen.

Tea Treasure horeca belgie online horeca beurs

Echte theeliefhebbers zetten het liefst thee van losse blaadjes. Zo bepaal je zelf de dosering en dus ook de sterkte van de smaak. Thee van de allerbeste kwaliteit uit China, India en Zuid-Afrika wordt in losse vorm geleverd.
De thee geeft dan een extra boost”

What’s in a name

Vanwaar de naam, vroegen we ons af. Wel, de thee wordt geleverd in een kleine schatkist. Deze is volledig zelf ontworpen en het schep lepeltje is de sleutel van het slot. Zo heb je niet alleen een origineel product, maar ook nog eens een unieke verpakking die de beleving van het thee verhaal alleen maar groter maakt. En het oogt fantastisch mooi om op tafel te zetten.

Maak kennis met Tea Treasure

De focus ligt op het bedienen van de horeca en bedrijven.  Iedere horecazaak is uniek en hoort dan ook een eigen, uniek theeconcept te hebben. Bij Tea Treasure bieden ze naast persoonlijke aandacht, advies en  een assortiment vol beleving!!

Om kennis te maken kunnen we afspraak inplannen of een gratis Proefpakket toesturen.
Dit kan via deze link: teatreasure.nl

Wil jij als bedrijf klant worden dat kan maak vrijblijvend een afspraak!!

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>