Green Horeca Week

Voorzie een oplossing voor voedselverlies.

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Yasmine 4 maanden geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Auteur
    Berichten
  • #14799

    Yasmine
    Sleutelbeheerder

    We spreken van voedselverlies wanneer producten die voor menselijke consumptie bestemd zijn. En die verloren zijn gegaan of weggegooid worden vóór ze geconsumeerd worden. Dus geen bananenschillen en perzikpitten of zo, maar voedsel dat effectief nog eetbaar was.
    Voedselverlies is een verliespost voor u. En het drukt zwaar op het leefmilieu. Een goed beheer van uw koelkast voorkomt veel voedselverlies. Ook goed ontworpen verpakkingen kunnen voedselverlies voorkomen.
    Festivals, evenementen en feesten zijn naast gezellige trefpunten voor muziek, lekkere hapjes en drankjes en … voedselverlies.
    Horeca België roept alle organisatoren en cateringpartners op om de strijd aan te gaan tegen voedselverlies. Laat ons hier tips, tricks en links delen.

    • Dit onderwerp is gewijzigd 4 maanden geleden door  Yasmine.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.