Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / In de krant

Golddigger duurste pannenkoek van de Lage landen

pannenkoek horeca belgië

Restaurant Moak Pancakes verkoopt sinds 11 april naar eigen zeggen de duurste pannenkoek van de Lage Landen. Het met roze chocolade overgoten dessert is bestrooid met bladgoud en wordt geserveerd met bestek van het modehuis Versace. Je moet er wel diep voor in de portemonnee tasten.

Ode aan de hiphop

Moak pancakes beschrijft de nieuwste pannenkoek als een “ode aan de hiphop”. Geheel in de stijl van de winkels in de Nederlandse hoofdstad. “Het is natuurlijk behoorlijk gek om deze pancake op ons menu te zetten’’, zegt mede-oprichter Sammy Salimian in een persbericht. “Maar voor ons past het gewoon in ons concept, omdat hij die onmiskenbare oldskool hiphopsmaak heeft.” Wat hij precies met die smaak bedoelt, is onduidelijk.

horeca horecawinkel pannenkoek
Gesponsord

Recept pannenkoek

De pannenkoek, die The Golddigger heet, wordt bereid met blauwe bessen, bramen, frambozen, eetbare bloemen, gekarameliseerde ananas en pistachenoten. De combinatie wordt opgediend met saffraan-pistache-ijs (naar ‘een geheim recept’) en overgoten met roze chocolade. Het geheel wordt afgewerkt met drie blaadjes bladgoud van 22 karaat. En geserveerd een glas Luc Belaire Rosé-champagne.

En nu wil je natuurlijk weten hoeveel die pannenkoek kost.

Lees meer.

Ook een origineel gerecht of drankje?

Heb jij ook een origineel gerecht zoals die pannekoek of een hippe drankje samengesteld? Stuur ons alle info en een foto.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>