Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / In de krant

Geen bordeel, wel vleugje Dubai in Astene

bordeel cocktailbar horeca belgië Daphné De Temmerman foto Het Laatste Nieuws

Wie een glas champagne, een wijntje of een cocktail wil drinken in een exotische sfeer, kan in Astene gerust binnenstappen in wijn- en cocktailbar Le Chic. Daphné De Temmerman gaf een witte villa op de Emiel Clauslaan (N43) in Astene een vleugje Oosterse magie. “Voor eens en voor altijd: dit is geen bordeel. Iedereen is welkom om gezellig iets te komen drinken”, zegt Daphné. 

Chaussée d’Amour

De nieuwe horecazaak van Daphné De Temmerman bevindt zich in een witte villa langs de gewestweg (N43) tussen Deinze en Gent, in de volksmond bekend als de Chaussée d’Amour. Maar laat u niet misleiden, Le Chic is alles behalve een rendez-voushuis. “We zijn nu al even open en toch zijn er nog mensen die daar van overtuigd zijn”, zegt Daphné. “Dus om te beginnen wil ik een misverstand de wereld uit helpen: Le Chic is een wijn- en cocktailbar.”

bordeel horeca belgië vallina gin
Gesponsord

Cocktailbar, geen bordeel

Wie binnenstapt, ziet knusse zetels met tijgerprint, een pikzwarte bar en overal prachtige kunstwerken aan de muur. Niet de zoveelste cocktailbar, maar hier is over nagedacht. Het getuigt ook van durf, want dergelijk interieur op de Chaussée d’Amour doet al gauw denken aan een bordeel. Wat het dus niet is. Wel een cocktailbar.

Lees meer over Le Chic.

Community

Ben jij een gemotiveerde horeca-ondernemer van Astene? Maak een groep aan voor jouw gemeente.


Bron en foto: Het Laatste Nieuws

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>