Foodtrucks in België

5/5
Foodtrucks in België

De visie van Anne

Als je ‘t mij vraagt, staan foodtrucks in België nog in de kinderschoenen en moet het concept nog echt beginnen boomen.

Meer en meer nieuwkomers in de horecawereld overwegen een foodtruck eerder dan een vaste locatie. Bij die laatste optie heb je immers te maken met torenhoge huurprijzen op aantrekkelijke locaties, hoge personeels- en uitbatingskosten, BTW en belastingen.

Een foodtruck daarentegen biedt vrijheid, minder personeelskosten, meer creativiteit en je bent flexibel naar locatie en uren toe.

Ondanks dat, moeten foodtrucks uiteraard ook volledig in orde zijn met HACCP en worden zij ook gecontroleerd en opgevolgd door het FAVV.

Droom jij van een foodtruck en steek je liever je tijd in je creaties dan in papierwerk? Hygieia zorgt er voor dat je volledig in orde bent met de wetgeving.

Bel Kurt 0474 69 81 47 of Anne 0468 22 51 68 of mail info@hygieia.be

https://weekend.knack.be/…/waaro…/article-normal-568703.html

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen

Vegetarische Restaurants in België: Een Groene Revolutie in de Gastronomie

België staat bekend om zijn rijke culinaire tradities, met iconische gerechten zoals wafels, chocolade en frieten. In de afgelopen jaren is er echter een duidelijke verschuiving zichtbaar in de Belgische eetgewoonten, met een groeiende belangstelling voor plantaardige voeding en vegetarisch eten. Deze trend is niet alleen te danken aan gezondheidsbewuste consumenten, maar ook aan een groeiend milieubewustzijn en de wens om ethische keuzes te maken op het gebied van voeding. Het resultaat? Een explosie van vegetarische restaurants die zich richten...

Lees meer