De visie van Anne
Als je ‘t mij vraagt, staan foodtrucks in België nog in de kinderschoenen en moet het concept nog echt beginnen boomen.
Meer en meer nieuwkomers in de horecawereld overwegen een foodtruck eerder dan een vaste locatie. Bij die laatste optie heb je immers te maken met torenhoge huurprijzen op aantrekkelijke locaties, hoge personeels- en uitbatingskosten, BTW en belastingen.
Een foodtruck daarentegen biedt vrijheid, minder personeelskosten, meer creativiteit en je bent flexibel naar locatie en uren toe.
Ondanks dat, moeten foodtrucks uiteraard ook volledig in orde zijn met HACCP en worden zij ook gecontroleerd en opgevolgd door het FAVV.
Droom jij van een foodtruck en steek je liever je tijd in je creaties dan in papierwerk? Hygieia zorgt er voor dat je volledig in orde bent met de wetgeving.
Bel Kurt 0474 69 81 47 of Anne 0468 22 51 68 of mail info@hygieia.be
https://weekend.knack.be/…/waaro…/article-normal-568703.html