Foodies on Tour

5/5
Foodies on Tour

Camellia S, Rénee en ikoon slaan de handen in elkaar. Het resultaat? Foodies on Tour! Een uniek tasting event dat plaatsvindt in de gloednieuwe event tower van BMW en MINI-garage Dejonckheere in Roeselare.

Dit B2B-event is enkel toegankelijk op uitnodiging 
en mits registratie. Registreer jouw aanwezigheid online voor 
26 augustus via foodies-on-tour.be of stuur een mailtje naar info@foodies-on-tour.be

Tot dan!

Ontdek er meer dan 10 verschillende leveranciers. Stel je eindejaarsassortiment samen en maak het verschil!

Dit B2B event is enkel toegankelijk voor professionele bezoekers en mits registratie. Registreer jouw aanwezigheid online voor 
26 augustus via foodies-on-tour.be of stuur een mailtje naar info@foodies-on-tour.be

Wie zijn Camellia S

Er wordt wel eens gezegd: ‘doe nooit zaken met vrienden’. Deze raad hebben we begin 2014 gelukkig volledig naast ons neergelegd. Met een gedeelde passie voor thee en erg veel zin om te ondernemen, sprongen we samen in het onbekende en richtten we Camellia S op. 

 Camellia S verwijst naar de plant waaraan we dit hele avontuur te danken hebben: de theeplant (in het latijn Camellia sinensis). Een klein, gevoelig struikje dat – wanneer passie en kennis samenkomen – uitgroeit tot een stevige boom.

Vandaag wordt Or Tea? verdeeld in meer dan 150 delicatessewinkels, theewinkels, conceptstores, kruidenierszaken, …

Daarnaast kan je in meer dan 100 horecazaken genieten van een lekkere kop Or Tea?. 

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen

Vegetarische Restaurants in België: Een Groene Revolutie in de Gastronomie

België staat bekend om zijn rijke culinaire tradities, met iconische gerechten zoals wafels, chocolade en frieten. In de afgelopen jaren is er echter een duidelijke verschuiving zichtbaar in de Belgische eetgewoonten, met een groeiende belangstelling voor plantaardige voeding en vegetarisch eten. Deze trend is niet alleen te danken aan gezondheidsbewuste consumenten, maar ook aan een groeiend milieubewustzijn en de wens om ethische keuzes te maken op het gebied van voeding. Het resultaat? Een explosie van vegetarische restaurants die zich richten...

Lees meer