Food retail vastgoed België 2019

5/5
Food retail vastgoed België 2019

Hotel de la Poste, Brussel

Impact foodconcepten op winkelgebieden

Het afgelopen decennium is de wereldwijde Food & Beverage-markt flink gegroeid. Dit resulteert in duizenden extra verkooppunten in Belgische winkelgebieden. Waar liggen de opportuniteiten?

In 1 namiddag kijken we naar de impact van foodretail op winkelgebieden. Onder leiding van moderator Guy Rietens, Cushman & Wakefield, hoort u de actuele en toekomstige ontwikkelingen in de F&B-sector.

Laat u inspireren door nationale én internationale projecten, zoals City 2, Quartier Bleu, Brussels Food Market, Gare Maritime en onder meer formuleflitsen van KFC; Carrefour Café en Joe & The Juice!

Tot ziens op 16 oktober!

Wendy-Kristy Hoogerbrugge
Organisator

Wendy-Kristy Hoogerbrugge
Organisator

Programma

Met wie kunt u netwerken?

Tijdens dit event kunt u netwerken met ruim 80 F&B- en winkelvastgoedprofessionals zoals: retailers en expansiemanagers, investeerders, eigenaars, ontwikkelaars, beleidsmedewerkers overheden, architecten, financiers, winkelcentrummanagers, beheerders, stedenbouwkundigen, planologen, aannemers, makelaars en adviseurs.

UW TOPSPREKERS

  • Ward Van Gorp, Extensa Group
  • Rik Dehollogne, Stad Hasselt
  • Steven Boel, Carrefour
  • Rasmus Andersen, Joe & The Juice
  • Jan Boots, bestuurder CityD
  • Dominic Bouvet, Cushman & Wakefield
  • Sebastiaan Van de Voorde, Group Haelterman
  • Mathé Heeren, Benelux Food Group
  • Sam Perneel, AG Real Estate
  • Philippe Onclin, Chateaux Real Estate
  • Jan Peeters, Benelux Food Group
  • Uw moderator: Guy Rietens, Cushman & Wakefield

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen

Vegetarische Restaurants in België: Een Groene Revolutie in de Gastronomie

België staat bekend om zijn rijke culinaire tradities, met iconische gerechten zoals wafels, chocolade en frieten. In de afgelopen jaren is er echter een duidelijke verschuiving zichtbaar in de Belgische eetgewoonten, met een groeiende belangstelling voor plantaardige voeding en vegetarisch eten. Deze trend is niet alleen te danken aan gezondheidsbewuste consumenten, maar ook aan een groeiend milieubewustzijn en de wens om ethische keuzes te maken op het gebied van voeding. Het resultaat? Een explosie van vegetarische restaurants die zich richten...

Lees meer