Custom Text
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Week van de Oost-Vlaamse Horeca 2019

januari 14 @ 00:00 - januari 20 @ 00:00

Week van de Oost-Vlaamse Horeca

Ook in 2019 organiseert Horeca België heel wat activiteiten en campagnes om horecazaken, de diensten en producten van lokale producenten, de horecamedewerkers en diverse gerelateerde organisaties in de kijker te zetten.

Van 14 tot 20 januari 2019 zet Horeca België de Oost-Vlaamse Horeca eens extra in de kijker; van drinkgelegenheden, eetgelegenheden, feestzalen, traiteurs tot discotheken, B&B’s en hotels.

Hou je van eten, drinken en nieuwe lekkernijen? Dan ben je in Oost-Vlaanderen op de juiste plaats! Ontdek tijdens de Week van de Oost-Vlaamse Horeca dé specialiteiten die je er absoluut moet proeven. Oost-Vlaamse bieren, graanjenever, mattentaart, cuberdons, kazen, mosterd, ham,… Met passie gemaakt, authentiek en vooral lekker geserveerd in de Oost-Vlaamse horecazaken!

Wil je op de hoogte blijven van de ‘Week van de Oost-Vlaamse Horeca 2019’? Volg Horeca België op Facebook.

Wens je als uitbater jouw Oost-Vlaamse horecazaak in de kijker te zetten tijdens de Week van de Oost-Vlaamse Horeca? Of als producent van een Oost-Vlaamse specialiteit jouw product aan het grote publiek voorstellen? Vraag dan om de voorwaarden.

Gegevens

Begin:
januari 14 @ 00:00
Einde:
januari 20 @ 00:00
Evenement Tags:
,

Horeca België is het platform voor horeca-uitbaters, horecaleveranciers, horecamedewerkers, en voor iedereen die de horeca een warm hart toedraagt.

REGISTREER JE GRATIS

en ontvang naast alle nieuws van, door en met passie voor de horeca, 10 punten als welkomstgeschenk in het getrouwheidsprogramma.