Custom Text
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Voorselectie ‘Mijn favoriete Horecazaak 2019’ – #drinken

januari 24 @ 00:00 - februari 11 @ 00:00

Ook in 2019 gaat Horeca België na het grote succes van 2018 op zoek naar de favoriete horecazaak van alle bourgondische levensgenieters. Omdat horeca een sterk gediversifieerde sector is, zal in 2019 per deelsector een award uitgereikt worden: #drinken, #eten, #feesten, #nachtleven en #overnachten.

Voorselectie #drinken

Tijdens de voorselectie #drinken kan iedereen met een account op Facebook zijn/haar favoriete café, taverne, tea-room, koffiehuis of een andere zaak toegankelijk voor het groot publiek die hoofdzakelijk dranken serveert tot finalist stemmen tussen 24 januari en 11 februari 2019.

Finale

In de finale stemronde die doorgaat van vrijdag 1 november tot maandag 18 november stellen de winnaars per deelsector een foto van hun team voor. De foto met de meeste stemmen ontvangt de titel van ‘Mijn favoriete Horecazaak 2019’.

Tag en win!

Wie in de voorselecties een stem uitbrengt kan via lottrekking telkens een waardebon van EUR 100 winnen om te spenderen bij de winnaar van de award-winners. Tijdens de finale staat een waardebon van EUR 200 op het spel. Mis geen enkel enkele voorselectie en volg nu al de Facebookpagina van Horeca België.

Gegevens

Begin:
januari 24 @ 00:00
Einde:
februari 11 @ 00:00
Evenement Tags:

Horeca België is het platform voor horeca-uitbaters, horecaleveranciers, horecamedewerkers, en voor iedereen die de horeca een warm hart toedraagt.

REGISTREER JE GRATIS

en ontvang naast alle nieuws van, door en met passie voor de horeca, 10 punten als welkomstgeschenk in het getrouwheidsprogramma.