Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / Culinair / In de kijker / Leveranciers

Deli Dips, groothandel in exotische producten.

Deli dips antwerpen leverancier groothandel noten, olijven dips online horeca beurs horeca winkel horeca belgie (2)

Nieuw op onze Online Horeca Beurs

Ilias Bouijdad, is een jonge ondernemer uit Antwerpen die net voor de eerste lockdown gestart is met Deli Dips.

Deli Dips is een groothandel voor horeca-uitbaters, traiteurs en retail.  

Deli dips antwerpen leverancier groothandel noten, olijven dips online horeca beurs horeca winkel horeca belgie (1)

Je profiteert bij Deli Dips  van de voordelen van een groothandel met het gemak van een webshop.  Het uitgebreide assortiment van Deli Dips bestaat uit heerlijke en kwaliteitsvolle tapenades, noten en diverse heerlijke zuiderse producten.

Ilias biedt een divers aanbod in tapenades, zo is er voor ieder wat wils. Je kan kiezen uit verschillende lekkere soorten Hummus en Pesto-smaken, Muhamara, Oriental en Olijftapenades.
Ook gevulde lekkernijen zoals pepers, olijven en paprika”s behoren tot het aanbod. En met zijn onweerstaanbare Falafel blinkt de jonge man uit in kwaliteit.

Gegarandeerd een smakelijke keuze voor uw horeca zaak.

Om Deli Dips te promoten maakte Ilias de keuze om dit samen met Horeca België te doen, via het  platform “Online Horeca Beurs”.

Online Horeca Beurs is HET platform voor horecaleveranciers die op een snelle manier in contact willen komen met horeca uitbaters. Het is tegenwoordig moeilijk als leverancier om nieuwe klanten te contacteren en bezoeken om zo hun assortiment voor te stellen. Door de visualisatie van Online Horeca Beurs is het bereik van leveranciers naar potentiële klanten groter en toegankelijker om contacten te leggen.

Voor meer info, neem een kijkje op de virtuele beursstand van Deli Dips op onze Online Horeca Beurs.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>