Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / In de kijker

De Schalk viert 2 jaar met feestelijk Paasweekend

De Schalk horeca belgië

Sinds eind april 2017 brengen V-ke en Philippe samen met het topteam in hun bistro-restaurant De Schalk in Willebroek je zowel bij lunch als bij diner de Frans-Belgische keuken van A tot Z. Van all-in formules tot zalige dessertjes. Om deze twee jaar te vieren stellen ze een stevig en feestelijk Paasprogramma voor. Ook jij kan er nog bij zijn als je rap bent.

De Schalk

Of je nu in De Schalk langsgaat voor een zakendiner, een etentje met familie, een rustpauze tijdens een fietstocht in de regio van Willebroek, om bij te praten met wat lekkers of gewoon om jezelf te verwennen, V-ke en Philippe zorgen voor de gepaste sfeer. De gerechten laten je proeven van een klassieke keuken met een moderne toets, maar soms laat chef Philippe zijn inspiratie de vrije loop. En dan ontdek je verrassende combinaties. Neem een kijkje in de menukaart en laat u verleiden.

Paasmenu

Omdat Pasen samenvalt met het tweejarig bestaan van De Schalk hebben V-ke en Philippe een feestelijk Paasprogramma uitgewerkt dat al start vanaf woensdag 17 april met het Paasmenu. Dit menu staat in het teken van asperges. Je vind asperges in de aperitiefhapjes en met gerookte zalm, gepocheerd ei en mousselinesaus als voorgerecht. Ook in de cappuccino met carpaccio van St-Jakobsvruchten en grijze garnalen als tussengerecht. En in het hoofgerecht worden groene en witte asperges verwerkt in een ragout en geserveerd met een lamsnootje voorzien van een korst van peterselie, een gratin van courgette en mozzarella, en honing-rozemarijnsaus. Als dessert serveert V-ke je haar lievelingsdessert van aardbeien met twee bereidingen van yuzu. Dit menu is enkel verkrijgbaar op reservatie.

Paasbrunch op Paaszondag

In De Schalk start Paaszondag om 11u30 met een uitgebreide brunch. Op het menu: een glaasje bubbels, soepjes van het huis, koud bordjesbuffet met o.a. gambas en oesters, saladebuffet, warm buffet met keuze uit vis en vlees. En natuurlijk ook het dessertbuffet met chocolade-fondue, aardbeien met vanille-roomijs, chocolademousses, diverse gebakjes,… En ook aan de kinderen is gedacht. Klik hier voor alle details!

Paasontbijt op Paasmaandag

Op Paasmaandag start de dag in De Schalk met het Paasontbijt vanaf 9u30. Wie al eens een luxe-ontbijt van De Schalk heeft meegemaakt, weet dat niet overdreven wordt met het woord luxe in de naam. Ontvangst met een glaasje bubbels en warme dranken met bediening aan tafel. Uitgebreid broodbuffet met houthakkersbrood, frans stokbrood, diverse minibroodjes, croissants, chocoladebroodjes, rozijnenbroodjes, sandwiches, verse warme toast,…

de schalk horeca belgië

Als beleg: Franse en Belgische kazen, fijne vleeswaren, kwaliteitssalades, gerookte zalm, heilbot, haringhapjes en warme eitjes met gebakken spek en ontbijtworstjes. Maar ook de zoetebekken komen aan hun trekken met huisgemaakte confituur en choco, verse fruitsalade met yoghurt en diverse ontbijtgranen. Ook voor het Paasontbijt in De Schalk moet je reserveren.

Volg De Schalk

Volg de activiteiten van De Schalk via de Facebookgroep.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>