Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / In de krant

De horeca van De Haan – Wenduine is het beu

wenduine de haan horeca belgië

De uitbaters van de meeste horecazaken langs de zeedijk van De Haan – Wenduine zijn het beu. Ook zij zouden graag hun terrassen het hele jaar door laten staan. Net zoals in de andere kustgemeenten. Nu mogen ze de terrassen enkel uitzetten tussen 15 maart en 15 oktober. Het plaatsen en weghalen kost echter geld en werk. En dit terwijl er in de wintermaanden ook mooie dagen zijn. De gemeente en afdeling Kust van het Vlaams Gewest wijzen met de vinger naar elkaar.

horeca de haan wenduine
Gesponsord

De Haan – Wenduine

Zodra de zon schijnt, willen de bezoekers van De Haan – Wenduine ook wel plaatsnemen op één van de terrassen op de zeedijk. En juist omdat het ook al vaak mooi weer is in februari of nog in november, willen de horecazaken graag hun terrassen het hele jaar door laten staan.

Ook Didier Verpoest van Lounge bar Sunset is vragende partij. “Ik heb nu nog geen terras geplaatst, maar ik zou graag een speciale constructie zetten die aansluit bij de sfeer van de strandbar en waar mensen ook bij slecht weer beschut zitten. Maar ik durf niet echt, want zoiets zou te veel geld kosten om het gewoon weer weg te nemen in oktober.”

Lees meer

Community

Ben jij een gemotiveerde horeca-ondernemer van De Haan – Wenduine? Maak een groep aan voor jouw gemeente.

Deel dit bericht

Hallo, ik ben Yasmine Gerard en zelfstandige Social Media Community & Communication Manager voor horecazaken en horeca-gerelateerde bedrijven zoals Horeca België. Wenst u de online communicatie van uw zaak of merk te vergroten? Heeft u hiervoor (een beetje) ondersteuning nodig? Aarzel niet om me om hulp te vragen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>