Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / In de kijker

Data Meets Hospitality geeft antwoord op al je data-vragen

Data Meets Hospitality DMH19 Horeca België

Uit een recent onderzoek onder ruim 3.500 horecaondernemers in de Benelux blijkt dat 98,5% van de respondenten geïnteresseerd is in datagebruik voor de optimalisatie van hun business. Daarnaast is 79,5% het er over eens dat data de sleutel tot succes is in de huidige markt. Om die reden wordt – voor het tweede jaar op rij – Data Meets Hospitality georganiseerd op maandag 17 juni op Bocadero in Antwerpen. Het wordt weerom hét data-horeca-event voor horecaondernemers die meer willen leren over het gebruik en de toepassingen van data. En bedoeld om horeca professionals meer bij te leren over data, marketing, personeel, service en klantdata.

Data Meets Hospitality line-up

Data Meets Hospitality - DMH19 - Horeca België

Meer dan 15 horecapartners

Behalve de nieuwe sprekers, blijft het concept van Data Meets Hospitality onveranderd. Tijdens DMH19 zullen er niet minder dan 15 horecapartners klaarstaan om 1-op-1 advies te geven. En in de Horeca Experience Zone vind je alle nieuwste trends op gebied van horeca. Alsook talloze netwerk-kansen met meer dan 750 collega-ondernemers. De dag wordt ook culinair verzorgd met hapjes, drankjes en diverse foodtrucks. En afgesloten met een netwerkparty op het strand van Bocadero aan de Schelde. Met andere woorden: dit mag je echt niet missen!

Data Meets Hospitality - DMH19 - Horeca België

Inschrijven

Wil je weten hoe data je kan helpen bij het behouden van je personeel? Wil je je klanten beter kennen maar je weet niet welke informatie hierbij van belang is? Of ben je nieuwsgierig naar hoe je de marketing van je zaak effectiever kan aanpakken? En hoe je de juiste doelgroepen kan bereiken? Op Data Meets Hospitality krijg je een antwoord op al jouw data-vragen. Schrijf je NU in!

Ledenkorting

Speciaal voor de geregistreerde leden van Horeca België is er korting van 25%. Klik hier om van deze korting te profiteren!

Een uitnodiging winnen?

We mogen 5 x 2 gratis tickets twv €119,95 weggeven. Waag je kans en speel mee met de winactie op Facebook.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>