Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / Tips & tricks

Cijfers: wacht niet tot het rode lampje brandt!

Horeca België cijfers happy horeca

Als je ziek bent ga je naar de dokter.

De meesten onder ons gaan minstens 1 keer per jaar langs bij de huisarts voor een volledige check-up. Er wordt dan een bloedstaal afgenomen om te kijken of je waarden niet afwijken. Soms tonen die cijfers dat het volstaat om wat extra vitamines of ijzer te nemen. Zijn er verder geen rode lampjes die gaan branden, dan kunnen we weer verder voor een jaar.

Deze redenering al eens toegepast voor je zaak?

Voor de meesten is horeca een kwestie van blijven gaan, elke dag opnieuw. Maar heb je ooit al eens een diagnose laten uitvoeren? En er bij stilgestaan of je het ‘echt goed’ doet en/of er toch wel een pak verbeterpunten zijn?

Succesvolle horecaondernemers sturen op cijfers.

Boordtabellen helpen om inzicht te krijgen in waar je geld vandaan komt, waar het naartoe gaat, en vooral, op welke manier dat gebeurt. Om succes te kunnen meten en om alert te zijn voor veranderingen, is het essentieel dat je beschikt over een aantal sleutelindicatoren en kerngetallen die je permanent vertellen hoe de zaken lopen. Als je die correct interpreteert, kan je ook de juiste beslissingen nemen.

Zou jij het niet willen weten?

Maak je lid van de groep Happy Horeca en stel al je vragen aan Ashley.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>