Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / In de krant

CAMP COSMO: zomerclub op Groenmarkt Sint-Truiden

camp cosmo Horeca België

Vandaag 19 april opent naast het cosmocafé CAMP COSMO. Het is een tijdelijke zomerclub in het voormalige pand van restaurant Place Verte. Groepen en bedrijven kunnen de zomerlodge afhuren voor een gezellige avond aan het vuur. Op het programma: outdoor cooking en sfeervolle live muziek.

CAMP COSMO

Na de overname van het restauranta werd de locatie in recordtempo omgebouwd tot een tijdelijke zomerclub. Initiatiefnemer Pascal Vossius in Het Laatste Nieuws: “CAMP COSMO zet in op een trend die al langer aan de gang is: de behoefte van mensen om samen fijne momenten door te brengen, eenvoudig maar warm en betekenisvol.” De locatie werd thematisch ingericht. En verwijst naar sfeervolle avonden in een zomerse lodge. Haardvuur, het juiste meubilair en afgewerkt met veel hout en groen, zoals het hoort op de groenmarkt. “Onze gasten huren de lodge volledig af van 20 tot maximaal 50 gasten. Ze krijgen naast gepaste dranken ook een professionele barbecue ter beschikking.” Er zijn drie formules: Burgerfest, Classic BBQ en Grill Royale. Bijkomend kan je een live muzikant boeken. Daarvoor is er een accordeonist en een gitaarband in het aanbod voorzien.

Haspengouwse samenwerking

Het kamp werd mee gerealiseerd door de lokale vakmannen van Wood Wood Art & Fire. Vossius wil met het initiatief ook een stuk Haspengouw naar de stad brengen. Daarom werd bewust samenwerking opgezocht met Glamping Haspengouw. Het is een fantastisch concept dat mensen in alle puurheid laat overnachten. Dus wie na een avondje in CAMP COSMO nog meer wil genieten van Haspengouw, wordt aangeraden om snel een glampingtent te reserveren.

bordeel horeca belgië vallina gin

Lees meer over CAMP COSMO

Heb jij ook nieuws?

Heb jij ook nieuws om hier te delen op de site? Stuur ons alle info en een leuke foto of filmpje. We plannen een gratis artikeltje in zoals dit van CAMP COSMO. Wil je meer zichtbaarheid? Bekijk de advertentiemogelijkheden.


Bron: Het Laatste Nieuws | Foto: Karolien Coenen

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>