Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / In de kijker

Boerentrots: trots op Vlaamse boeren

boerentrots Horeca België

Boerentrots zet onze Vlaamse landbouwers in de kijker. De campagne van de Boerenbond wil ons doen ons inzien dat lokale boeren ook een applaus verdienen voor hun harde werk. Net zoals onze voetballers.

Boerentrots

Op de site van Boerentrots vind je een manifest dat het belang van de boer betuigt. Zonder hen ligt er immers geen lekker eten op tafel. Ze werken hard en zonder oponthoud. En telen op een beperkte oppervlakte een grote verscheidenheid aan voedsel. Wat extra waardering zou dus niet mis zijn, aldus de Boerenbond. Daarom roept de organisatie op om je lokale boer te leren kennen. Dat kan door de supermarkt eens links te laten liggen. En je verse producten rechtstreeks bij de boer te kopen. Daarnaast kan je ook een boerderij bezoeken. Je kan gaan wandelen op de boerenbuiten en genieten van de boerenlucht. Of volgens het seizoen koken. Het zijn immers kleine dingen die aantonen dat we onze boeren op prijs stellen.

Tekenen van het Boerentrots-manifest

Nog zo’n klein ding is het tekenen van het manifest. Dat kan op https://boerentrots.be/.

Doe je ook mee met de campagne?

Heb jij ook nieuws?

Heb jij ook nieuws om hier te delen op de site? Stuur ons alle info en een leuke foto of filmpje. We plannen een gratis artikeltje in zoals dit van de campagne Boerentrots van de Boerenbond. Wil je meer zichtbaarheid? Bekijk de advertentiemogelijkheden.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>