Hostellerie-St-Nicolas - HOSTELLERIE ST. NICOLAS, WAAR GASTVRIJHEID EEN CULINAIRE BELEVENIS WORDT.

Restaurant - Hotel

HOSTELLERIE ST. NICOLAS, WAAR GASTVRIJHEID EEN CULINAIRE BELEVENIS WORDT. Sinds meer dan 25 jaar delen Franky en Sandra hun passie met meer lezen

Claim this Business

HOSTELLERIE ST. NICOLAS, WAAR GASTVRIJHEID EEN CULINAIRE BELEVENIS WORDT.

Sinds meer dan 25 jaar delen Franky en Sandra hun passie met iedereen die houdt van culinaire verwennerij. Zowel in hun Michelin 2 sterren restaurant St. Nicolas, als in hun stijlvol Hotel Nicolas,krijgen begrippen als 'Genieten', 'Kwaliteit', 'Creativiteit' en 'Service' een extra dimensie.

RESTAURANT ST. NICOLAS, EEN PLAATS WAAR MICHELIN STERREN SCHITTEREN EN WAAR PASSIE RESULTEERT IN EEN RIANTE GAULT & MILLAU SCORE.
Het 2 sterrenrestaurant St. Nicolas verwelkomt de gasten in een trendy en smaakvol ingerichte villa in Elverdinge op een spreekwoordelijke boogscheut van Ieper.

HOTEL NICOLAS, ZORGELOOS OVERNACHTEN IN DE REGIO TUSSEN IEPER, VEURNE EN POPERINGE (VLAAMSE WESTHOEK).
Deze stijlvolle Bed & Breakfast - met hotelallures - biedt 6 royale kamers. Stuk voor stuk volgen zij het principe van de 'zuivere lijnvoering' die rust en sereniteit brengt. Unieke combinaties van duurzame design materialen garanderen eenvoud en de nodige ruimte. De perfecte omgeving voor een heerlijke overnachting in een streek vol oorlogsgeschiedenis. De ideale uitvalsbasis voor het bezoeken van de omringende steden zoals Ieper, Poperinge of Veurne en hun musea en momumenten.

Zend ons je bericht

Schrijf je review

Er zijn nog geen recensies geplaatst.