verified

Het Forum - Het beste wat Geel te bieden heeft

Al onze gerechten worden dagvers bereid in een volledig vernieuwde keuken.

Welkom bij Brasserie Het Forum Ben jij al eens in Brasserie Het Forum op de Markt in Geel geweest? Dan heb je zeker kennisgemaakt met de gezellige meer lezen

Maa

09:00 -

Di

09:00 - 17:00

Woe

09:00 -

Don

09:00 -

Vrij

09:00 - 01:00

Zat

09:00 - 01:00

Zon

09:00 - 23:00

Claim this Business

Welkom bij Brasserie Het Forum

Ben jij al eens in Brasserie Het Forum op de Markt in Geel geweest? Dan heb je zeker kennisgemaakt met de gezellige sfeer, de ruime keuze aan dranken en gerechten of het overheerlijke ontbijt!

Wij serveren u graag onze dagelijks wisselende dagschotel aan een zeer democratische prijs.In Het Forum kom je ook genieten van seizoensgebonden suggesties en op zon- en feestdagen van ons uitgebreid ontbijtbuffet.

U merkt het: een bezoekje aan Brasserie Het Forum is de moeite waard!

 

Informatief

Informatief
Tijdens uw hapje of drankje blijft u in Het Forum steeds up-to-date!

In onze zaak hangen 3 beeldschermen met informatie uit de regio zoals een evenementenkalender, lokale informatie, weerbericht, sportuitslagen enz.

Wenst u als Geelse vereniging of organisatie uw evenement graag kenbaar te maken via dit systeem? Kom dan even langs met uw informatie, en wij doen het nodige!

Zend ons je bericht

Icoon

ONTBIJT
Verschillende ontbijtformules mogelijk. Ook na reservering is er veel mogelijk.
Gewoon ontbijt
Koffie, thee of chocolademelk - vers fruitsap - assortiment van broodjes - confituur, choco, kaas en hesp - spiegelei, gekookt ei of roerei - yoghurt met vers fruit
Luxe ontbijt
Koffie, thee of chocolademelk, vers fruitsap, glas cava, diverse broodjes, charcuterie, yoghurt, verse fruitsla, eitje naar keuze, spek, gerookte zalm, parmaham, salade van de Chef.

Schrijf je review

Er zijn nog geen recensies geplaatst.