verified

Den Eethoek - Meer dan broodjes alleen!

Ontbijt- & Sandwichbar

aanrader

Sandwichbar ‘Den Eethoek’ in Laarne is dé ideale stopplaats voor een (snel) ontbijt, tussendoortje of een lichte lunch. Vanaf 8u 's morgens meer lezen

Maa

08:00 - 14:00

Di

Gesloten

Woe

08:00 - 14:00

Don

08:00 - 14:00

Vrij

08:00 - 14:00

Zat

08:00 - 14:00

Zon

Gesloten

0487625292

Oost-Vlaanderen, Eekhoekstraat 81, 9270, Laarne

http://www.deneethoek.be

Claim this Business

Sandwichbar ‘Den Eethoek’ in Laarne is dé ideale stopplaats voor een (snel) ontbijt, tussendoortje of een lichte lunch.

Vanaf 8u 's morgens verwelkomen we je al met de geur van versgebakken ontbijtkoeken, koffie en gebakken eitjes met spek. Om een vlotte bediening te garanderen, raden we je wel aan om vooraf te reserveren. Dit kan via deneethoek@gmail.com of 0468/22.39.80.

Tijdens het ontbijten kan je gebruik maken van gratis WiFi, de dagkrant of een tijdschrift.

Voor de lunch vind je in ‘Den Eethoek’ in Laarne een ruim assortiment belegde broodjes, panini's, salades, wraps, croques, soepen en dessertjes. Bekijk hier de uitgebreide menukaart.
Als je online of telefonisch (0468/22.39.80) bestelt voor 10u, is je bestelling gegarandeerd klaar op de middag. En kan je die zo afhalen zonder wachten.

Uiteraard verpakken we je lunch met plezier om er thuis, onderweg of op het werk van te genieten.

Ook voor uw feesten of vergaderingen kan je ‘Den Eethoek’ in Laarne terecht. Op bestelling verzorgen we verschillende assortimenten belegde broodjes, tapasplanken, kaasschotels, ontbijtmanden en nog veel meer. Neem snel een kijkje op de website en ontdek er het volledige aanbod!
 

​Graag tot binnenkort … ​Sandra, Dominique, Nathalie, Emiel & Viviane

Zend ons je bericht

Icoon

Extra

BESTEL ONLINE

Op voorhand bestellen = niet wachten tijdens drukke momenten op de middag! 

Bestellingen gemaakt via de webshop zijn normaal gezien een uur na bestelling af te halen. Dit is afhankelijk van de drukte.

Normaal gezien hanteren we de regel: voor 10u bestellen voor afhalen rond de middag.

U kunt tevens uw bestelling plaatsen voor afhaling 's morgens vroeg vanaf 8u. Gelieve dit dan voor 7u te doen, of de dag voordien. Tip: Hou rekening met onze openingsuren/dagen :-)

Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW.  De werkelijk te betalen prijs kan lichtjes afwijken naargelang de speciale wensen die u eventueel bij 'opmerkingen' vraagt. Betalen kunt u contant of per bankkaart bij afhaling.
Voor een vlotte werking (het kan soms heel druk zijn :-) geven wij de voorkeur aan online bestellen. maar uiteraard kunt u ook nog steeds bestellen via telefoon of e-mail: 0468/223980 of deneethoek@gmail.com.

Download hier onze AFHAAL menukaart.

Wenst u liever te eten bij ons in de zaak zelf? Raadpleeg hier de menukaart voor ETEN TER PLAATSE!

Schrijf je review